Opplev

 

Få med deg de største begivenhetene i Midt-Telemark regionen i sommer.
Her arrangeres alt fra festivaler og sportsbegivenheter til fruktfester og konserter. En oversikt over mindre og større arrangement finner du her. Ta også en titt i vår arrangementkalender, her finner du en oversikt over hva som skjer hele året rundt.

Sjekk vår “Hva skjer” kalender

Festivaler og arrangementer


NORSK EPLEFEST

Sauherad har naturgitte gode forutsetninger for fruktproduksjon, og er den viktigste fruktkommunen i Telemark. Og hva er vel mer passende enn en Eplefest!

Les Mer

SOMMARLAND SKIFESTIVAL

Skifestivalen har vært arrangert siden 2014 ofte i perioden slutten av juni, og inneholder en rekke spennende arrangementer for deltagerne i skifestivalen, familie og venner.

Les Mer

TELEMARKSFESTIVALEN

I 30 år har Telemarkfestivalen vært en arena for mangfoldig og livskraftig folkemusikk fra hele verden. Vi er stolte av å kunne by på en festival litt utenom det vanlige –en festival som gir deg unike konsertopplevelser i idylliske omgivelser.

Les Mer

TELEMARKSVEKA

Få med deg sommerens største skifest midt i Telemark som arrangeres i slutten av juni. Sommarland Skifestival med verdens beste skiløpere på startstreken arrangeres i Bø og Lunde, og er ett av hovedarrangementene i TelemarksVeka.

Les Mer

GULLBRING KULTURANLEGG

Gullbring Kulturanlegg er et regionalt kulturhus med teatersal, kino, svømmebasseng, galleri, kafé og idrettshall.

Les Mer

SOMMARLAND
FESTIVALEN

Musikkfestivalen for deg som enten spiller i korps, synger i kor, spiller i strykeorkester, band eller i et ensemble i kulturskolen. Festivalen gir deg mulighet til å oppleve både en gøyal musikkmønstring i tillegg til Bø Sommarland med sine populære aktiviteter.

Les Mer

LUNDE SLUSEPARK

Lunde Slusepark er et parkområde med arrangementer, kunstverk, huskestativ, sitteplasser, grillplasser, gangsti for en liten rusletur og gjestehavn.

Les Mer