søndag 26. juni
Lunde sentrum

Kanalrennet – World Cup

Rulleskiløpere rundt kanalen

Søndag 26. juni – KANALRENNET I LUNDE, WORLD CUP

Kanalrennet er et rulleskirenn for amatører og aktive i klassisk stil mellom Lunde og Flåbygd langs Telemarkskanalen. Dette er sommerens store begivenhet i Lunde med flere av verdens beste dame- og herreløpere på startstreken og mye moro i sentrum! Rennet går over 25 og 50 km med start/mål i Lunde sentrum.
I 2022 arrangeres Kanalrennet for åttende gang og påmelding åpner på EQ Timing våren 2022. For første gang i år vil det arrangeres verdenscup med både nasjonale og internasjonale rulleskistjerner som konkurrerer om seier.
NB! 50 km for øvete amatører og elite (FIS-registrert).

Startskuddet for rulleskirennet Kanalrennet er søndag 26. juni. Starttidspunkter kommer. Ta med dine treningskompiser og sikre deg plass nå!

Kanalrennet er et 25/50 km (klassisk) rulleskirenn langs Telemarkskanalen med start/mål i Lunde sentrum, Nome. Du er velkommen til å delta enten du er en av verdens beste skiløpere, eller om du er mosjonist og ønsker å gå for å oppleve denne flotte traseen rundt Flåbygd.

Norgeseliten og internasjonale stjerner stiller på startstreken, mens hundrevis av ungdom, birkebeinere og mosjonister prøver seg også på vårt spennende rulleskirenn.

Arrangør: IL Skade Langrenn.
Påmeldingslink kommer.

Datosøndag 26. juni
StedLunde sentrum
AdresseVictoria & Henrik