Gratulerer til vinnerne!

| 2 minutter lesetid

Da er årets konkurranse i Norges Beste avholdt og det ble et flott arrangement i Oslo med flere interessante foredrag på fagdagen, sidersmaking og nyttige samtaler med flere av landets flinke siderprodusenter, kåring og premieutdeling for mange kvalitetsprodukter, samt avslutningsmiddag hos de flinke elevene på Norsk Restaurantskole.

En begivenhetsrik dag med mange inntrykk, mye og nye smaker og dufter, en nisje i landbruket som vi med stolthet kan løfte fram i mange flere sammenhenger framover. Ekstra gøy er det når to av våre lokale produsenter i regionen når opp i den skarpe konkurransen, Lindheim Ølkompani med sin Sur sider (spontangjæret sider) Impure og NeRø Frukt og Sider sin sider Vill & Villig.

Det ble også delt ut Spesialitets-merke fra Stiftelsen Norsk Mat under arrangementet. Her mottok Epleblomsten utmerkelse for både Aroma, basert på fineste Telemarksepler, og for Eple og Solbær som er lagd på ulike eple og solbær av Ben Tron. Halvor Holtskog mottok utmerkelse for deres Gvarvianer Sorbus basert på Aroma-epler og rabarbra.

Vi er heldige som har så ivrige fruktprodusenter som er innovative og tilbyr kvalitetsprodukter som kan måle seg med resten av landet.

Les mer om konkurransen og vinnerne her 

Se resultatene her

Gratulerer så mye til vinnerne!

Takk til vår hovedsponsor: