Program for neste år

Neste års markedsdag blir 23. september 2023 -  som alltid siste helga i september!

Nå er programmet for årets markedsdag klart!

Vi starter på torsdag med eldres eplefest på institusjonene i samarbeid med kommunen og bygdekvinnelagene i Bø og Sauherad, fortsetter med barnas eplefest og utdeling av epler til alle skolebarna i kommunen. Samarbeid med gallerier og årets eplefestkunstner blir presentert fredag kveld på Galleri Nyhuus. Lørdag starter dagen med eplevandring fra Nes Kirke til Gvarv sentrum hvor vårt flotte marked åpner kl 11 på stasjonsområdet.

Nytt i år er at Norsk Eplefest utvider også med kulturelle aktiviteter på torvet ved Kjernehuset og i hele Gamlegata. Vi vil i samarbeid med Bø Kulturnettverk og inviterer lag og foreninger til å lage liv og moro i Gamlegata på Gvarv, eplesprell ved Kornlageret av Sagavoll elever, i tillegg til aktiviteter for alle på torvet ved Kjernehuset. Akkerhaugen Rocksamfunn vil være synlige rundt omkring i området og Frivilligsentralen holder åpen kafe. Vi ønsker oss også at alle gårdsutsalg og kafeer i området vil ha åpne og være med på feiringa, og på kvelden inviterer Akkerhaugen Rocksamfunn til en heidundrende avslutning med konsertarrangement i sine lokaler.

Vi håper dette vil gjøre at enda flere vil ta turen innom både på den tradisjonelle markedsdagen på stasjonsområdet og få med seg aktivitetene på andre sida av gata 🍎

Markedsdagen:

Tid Sted

Lørdag 23. september
kl 11-16

Gvarv sentrum

Detaljert program kommer

Takk til vår hovedsponsor:

Sparebank 1 sør logo