Telemarksveka

TelemarksVeka 2021 blir arrangert i perioden 21.-27. juni!

Planleggingsarbeidet med TV2 i spissen vil pågå gjennom vinteren og lanseres når hele festmenyen er klar. Stor idrettsglede, hele Telemark på sitt beste og en rekke folkefester skal formidles på TV2s plattformer disse dagene. Følg med!

Program for 2021.

Mandag 21. – fredag 25. juni: TV2’s rundreise i Telemark
Fredag 25. juni: Sommerfest fra Telemark med TV2 (sted og program kommer).
Lørdag 26. juni: Lifjell Opp 
Søndag 27. juni: Kanalrennet i Lunde

Kanalrennet er også en stor del av Sommarland Skifestival og omtales som Norges vakreste rulleskirenn. Deler av Norgeseliten stiller på startstreken i Lunde sentrum. Konkurranseformen er 25 km eller 50 km klassisk i en flott trasé langs Telemarkskanalen. Idrettslaget Skade Langrenn får hele bygda med seg når den sterkeste skiløperen skal kåres, søndag 27. juni.
Rennet er i hovedsak et renn for bredden, så en stor andel av deltagerne er mosjonister, yngre talent og barn som deltar i sentrumsrennet, Kanalrennet junior.  
Alle arrangement vil tilrettelegges etter myndighetenes råd og retningslinjer ift. Covid 19. For ytterligere informasjon se www.sommarlandskifestival.no 

Ønsker du å følge folkefesten anbefaler vi å reservere overnatting i området allerede nå. Les mer på våre overnattingssider.


Dokumentaren «TelemarksVeka – Vår historie»


TelemarksVeka 2019