Telemarksveka

TelemarksVeka 2021 ble arrangert i perioden 21.-25. juni!

Stor idrettsglede, hele Telemark på sitt beste og en rekke folkefester skal formidles på TV2s plattformer disse dagene. TelemarksVeka er en uke med spennende arrangementer i Telemark i samarbeid med TV2. I år var det i perioden 21. til 25. juni. TV 2, kjendiser og store artister besøkte Telemark! 

Hele reisen med Lasse Lom, Terje Sporsem og Eli Kari Gjengedal ble publisert på TV2s Facebook, Instagram og nettside.

Se oppsummering av reisen fra TelemarksVeka 2021:

Rulleskiarrangementene i år er utsatt grunnet covid-10 restriksjoner.

Lifjell Opp vil bli arrangert 4. september 2021.
Kanalrennet og Kanalrennet Jr vil bli arrangert 5. september 2021.
Les mer om arrangementsendringer vedrørende rulleskirennene.

Kanalrennet er en stor del av Sommarland Skifestival og omtales som Norges vakreste rulleskirenn. Deler av Norgeseliten stiller på startstreken i Lunde sentrum. Konkurranseformen er 25 km eller 50 km klassisk i en flott trasé langs Telemarkskanalen. Idrettslaget Skade Langrenn får hele bygda med seg når den sterkeste skiløperen skal kåres.
Rennet er i hovedsak et renn for bredden, så en stor andel av deltagerne er mosjonister, yngre talent og barn som deltar i sentrumsrennet, Kanalrennet junior.  
Alle arrangement vil tilrettelegges etter myndighetenes råd og retningslinjer ift. Covid 19. For ytterligere informasjon se sommarlandskifestival.no 

Ønsker du å følge folkefesten anbefaler vi å reservere overnatting i området allerede nå. Se her for oversikt over overnatting i området.


TelemarksVeka 2019