Epler på epletre

Velkommen til Norsk Eplefest 25. sept 2021! 🍎

| 2 minutter lesetid

Velkommen til Norsk Eplefest 2021 i frukthovedstaden Gvarv! 

Vi gleder oss til nok en markedsdag med Norsk Eplefest på Gvarv, denne gang lørdag den 25. september. Tradisjonen tro legger de opp til flere aktiviteter i helgen 24. til 26. september.
Eplefesten starter med kulturinnslag for bygdeheimene i Bø og på Gvarv. De samarbeider med Galleri Nyhuus om et åpningsarrangement med Eplefest-utstilling, og utnevnelse av årets eplefest-kunster.Det er planlagt kulturinnslag i åpen Nes Kyrkje, og derfra en eplevandring i frukthagene ned til markedsområdet med fokus på Werenskiold i tilknytning til Werenskiold utstillingen på Evju helgen etterpå.Det vil være et eplepreget marked med utstillere som gleder seg over en pyntet frukthovedstad hvor Norsk Eplefest utfordrer kafeer og butikker på Gvarv til å holde åpent under arrangementet.

I år vil de også promotere lokale gårdsutsalg og de mange galleriene i regionen, og håper på mange besøkende også hos disse denne siste eplehelga i september.
Årets Gulleple skal igjen deles ut. Hederen tildeles personer, organisasjoner eller virksomheter som på en særlig måte har gjort en innsats innen formidling om bærekraftige bygdesamfunn, norsk mat og matkultur og/eller innen kunst og kultur.Følg med – mer detaljert program kommer.

Tid: Lørdag 25. september kl 11-16

Eplefestens Facebookarrangement

Oversikt over utstillinger

Les mer om eplefesten på Eplefest.no

Vil du vinne et nydelig kunstverk av årets Eplefestkunstner?
Årets eplefestkunstner, utlodding av kunstverk
Håper vi sees på Norsk Eplefest 2021!

Takk til vår hovedsponsor:

Sparebank 1 logo