lørdag 3. august, kl 14:30
Naturligvis

Mini sommerkurs i vegansk rå godteri – råkuler, råsjokolade og is

Kjære leser,
Jeg(Veronika) vil gjerne invitere deg til minikurs i vegansk rå godteri:) Denne blir holdt i minihuset vårt som en naturlig fortsettelse av en offisielle åpning av denne, og er barnevennlig.

Vi skal lage sammen nydelige retter som er rå, veganske, fri for gluten, melk, sukker og tilsetningsstoffer, basert delvis på lokale råvarer, håndlagde, etiske, bærekraftige m.m. Dette blir meget praktisk kurs og du får en kurshefte med hjem slik at du kan fortsette din egen produksjon hjemme:)

Vi lager:
– Hasselnøtt-sjokolade råkuler som barna elsker:)
– Rå sjokolade med nøtter, frukt og bær:)
– og så avslutter med ,,NICE-CREAM,, – iskrem basert på lokale bær og bananer toppet med mulbær, gojibær, kakaonibs og lokale blomster.
Det blir mye smaksprøving og kos i sola:)

 

 

Dette kurset blir i vår minihus som er snart på vei til oss (en nydelig liten ,,tiny house,, håndlaget av økologiske materialer som blir framover min produksjonskjøkken og kurslokale). Vi leier et småbruk på Hørte og har skapt mye fint her. Vi har høner, kaniner, katt, trampoline, husker, hengekøya, sandkasse og god plass til store og små:) Kom gjerne som hele familien, eller bare deg. Her er det rom for alle! 🙂

Pris – 350kr (inkl. ,,nice-cream,, smaksprøver og kurshefte), redusert pris 300kr (spør om den:), familiepris – 700 kr (2 voksne og opptil 2 barn)

Ta med – forkle om du har (jeg tar med en del:) og godt humør:)

Bindende påmelding mandag 29. 7. kl. 12. Maks 7 deltagere. Barna er meget velkommen på kurset:)

Jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen med deg over nydelige smaker og dufter.

Med vennlig hilsen og et ønske av en nydelig sommeren så langt:)

Veronika

Datolørdag 3. august
Tidspunktkl 14:30 - 16:30
StedNaturligvis
AdresseSætrevegen 130, Gvarv, Norge