Sjekk ut de lokale julebordstilbudene

Nå nærmer julen seg, og hva er vel bedre enn å samles til julebord med kollegaer, vennegjengen eller familien?

Det er førjulstid, og våre lokale spisesteder, hotell og fjellstue tilbyr førjulsstemning og nydelig julemat i Bø, på Lifjell, Ulefoss og Gvarv. Her kan dere samles og nyte deilig julemat, lun stemning og godt selskap. Unn deg en førjulsopplevelse ute og book bord lokalt. 🙂

Julebord på Bø Hotell

Restauranten på Bø Hotell er åpen for alle som ønsker å spise, ikke bare hotellets gjester. I restauranten kan du nyte julebuffet og kanskje spille noen runder shuffleboard etter maten? Julebuffeen kan fås som både varm og kald fra fredag til lørdag, og i ukedagene fra fredag 27. november. Her tilbyr de julebord i helgene med dans og levende musikk, og i ukedagene serverer de julelunsj på dagtid og varm julematbuffet på kveldene. Hotellet ligger midt i Bø sentrum.

Opplev live musikk inntil julebordet på Bø Hotell disse datoene;
🎵 Fredag 26. november
🎵 Lørdag 27. november
🎵 Fredag 3. desember
🎵 Lørdag 4. desember
🎵 Fredag 10. desember
🎵 Lørdag 11. desember

🎅 Les mer om julebord på Bø Hotell
🎅 Forhåndsbook bord på Bø Hotell

Julebord på Provence Restaurant

Provence Restaurant er restauranten midt i Bø sentrum, og er inspirert av fransk mat. Opplev den herlige julebord atmosfæren med nydelig julebuffet med tradisjonell norsk julemat som tynnribbe, lutefisk (forrett), pinnekjøtt, utvalg av fantastiske tilbehør og fristende desserter med kaffe eller te. Vi skal også ha ny a la carte meny i hele julebord sesong 2021. Her får du også smake på produkter fra lokale leverandører som blant annet Lindheim Ølkompani, Holte Gård, Hyllest og Honning Telemark.

Opplev live musikk inntil julebordet på Provence disse datoene;
🎵 Fredag 3. desember
🎵 Fredag 17. desember

🎅 Les mer om julebord på Provence
🎅Forhåndsbook bord på Provence

Mat på Provence

Julebord på Sesong Restaurant

Sesong Restaurant og Kaffebar er en nabolagsrestaurant som ligger på Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Restauranten følger sesong og bruker lokale råvarer der de kan. Nå i juletiden tilbyr de en spennende julemeny bestående både av ribbe, pinnekjøtt, juletorsk og reinsdyr med spennende tilbehør. I tillegg tilbyr de også egne julebordpakker, med ferdig designet 2- eller 3-retters.

Opplev live musikk inntil julebordet på Sesong Restaurant disse datoene;

🎵 Lørdag 20. november: Remi Nerbø
🎵 Fredag 26. november: Kjetil Kaarstein
🎵 Lørdag 27. november: Remi Nerbø
🎵 Fredag 3. desember: Remi Nerbø
🎵 Lørdag 4. desember: Kjetil Kaarstein
🎵 Fredag 10. desember: Remi Nerbø
🎵 Lørdag 11. desember: Jørgen Larsen pianobar
🎵 Fredag 17. desember: Valentina
🎵 Lørdag 18. desember: Remi Nerbø

🎅 Se Julemeny på Sesong
🎅 Se Julebordpakker på Sesong
🎅 Forhåndsbook bord på Sesong

Julebord på Lifjellstua

Lifjellstua er en restaurant beliggende på Lifjell med nydelig fjellutsikt og lun stemning med fyr i peisen. Restauranten tilbyr både buffet, juletallerken og tre retters, og nydelig hjemmelaget riskrem. Feir julebordet med høyfjellet på dørstokken, hjemmekjært vertskap og tradisjonsrik mat og drikke.

🎅 Les mer om julebord på Lifjellstua
🎅 Forhåndsbook bord på Lifjellstua

Julebord på Spiseriet Øvre Verket

Spiseriet på Ulefoss er en hyggelig restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Tunet byr på god og tradisjonell julestemning. Nå i jula tilbyr de nydelig juletallerken med ribbe og medisterkaker.

Opplevelser inntil julebordet på Spiseriet disse datoene;
🎵 Juleblues live musikk: Fredag 10. desember
🙋‍♀️ JuleQuiz: Fredag 17. desember

🎅 Se Julebordsmeny på Spiseriet
🎅 Se førjulsmeny med info om Juleblues og Julequiz
🎅 Forhåndsbook bord på Spiseriet Øvre Verket

Julebord på Aarnes Kafeteria

Aarnes Kafeteria ligger plassert ved Rv 36 mellom Ulefoss og Gvarv, og har lang tradisjon med hjemmelaget julemat og catering. Her kan nyte maten i hyggelige lokaler med hele familien eller jobben, eller du kan bestille fra deres innholdsrike julemeny. Velg enten nydelig julemiddag med ribbe eller pinnekjøtt, eller prøv ut julelunsjtallerken med mye godt.

🎅 Se Julemeny på Aarnes Kafeteria
🎅 Forhåndsbook bord på Aarnes Kafeteria

Julebord på Pizzafjoset

Øverst i Bøgata finner en Pizzafjoset, en familievennlig restaurant som nå i førjulstiden tilbyr tradisjonell juletallerken med ribbe og pinnekjøtt-tallerken. Riskrem med bringebærsaus følger med! Selvsagt kan du også få deres gode pizzameny, pizzabuffet m/salater og a la carte.

🎅 Se Julemeny på Pizzafjoset
🎅 Forhåndsbook bord på Pizzafjoset på tlf 35 95 00 12

Julebord med take-away fra Dattebayo

Sushi og Wok Dattebayo er Midt-Telemarks eneste japanske restaurant, og ligger plassert midt i Bø sentrum. I restauranten har de 20 sitteplasser inne, men de tilbyr også catering til deg som ønsker å feire julebordet hjemme eller i leid lokale – servert nydelig kvalitets- sushi og wok. Julebordsmenyen består av alt fra sashimi, itadakimasu/luksuriøst koldtbord, gunkan, uramaki, kaburimaki, futomaki til rispapirruller. Du kan enten velge deilige ferdigkombinerte pakker eller velge bestemme innhold selv. De har pakker som passer alt fra store til mindre grupper.

🎅 Se Julebordsmeny fra Dattebayo
🎅 Forhåndsbook julebordscatering fra Dattebayo

Julebord på Sum Yee

Sum Yee – Chinese restaurant & bar er Midt-Telemarks kinesiske restaurant og ligger på Bøsenteret i Bø sentrum. Restauranten tilbyr denne julen deilig tradisjonell juletallerken med ribbe, medisterkaker og julepølse. Selvsagt kan du også få nydelige retter fra deres vanlige meny i ekte kinesisk stil og kvalitet, som wok, lammecarrè, crispy and, scampi, torsk, Hoi Sin Pot, kylling og mye mer!

🎅 Se meny på Sum Yee
🎅 Forhåndsbook bord på Sum Yee på tlf 35 95 00 01

Julebord sum yee

Velkommen til en hyggelig julebordsesong!