Sjekk ut de lokale julebordstilbudene

Nå nærmer julen seg, og hva er vel bedre enn å samles til julebord med kollegaer, vennegjengen eller familien?

Det er førjulstid utenom det vanlige, og man kan ikke samles på samme måte som før. Våre lokale spisesteder, hotell og fjellstue tilbyr førjulsstemning og nydelig julemat i trygge omgivelser, i Bø, på Lifjell, Ulefoss og Gvarv. Her kan dere samles i mindre grupper og være trygg på at arrangøren tar hånd om smittevernreglene. Unn deg en førjulsopplevelse ute og book bord her lokalt. 🙂

Julebord på Bø Hotell

Restauranten på Bø Hotell er åpen for alle som ønsker å spise, ikke bare hotellets gjester. I restauranten kan du nyte julebuffet og kanskje spille noen runder shuffleboard etter maten? Julebuffeen kan fås som både varm og kald fra fredag til lørdag, og i ukedagene fra fredag 27. november. Hotellet ligger midt i Bø sentrum.

Forhåndsbook bord på Bø Hotell.

Julebord på Sesong Restaurant

Sesong er en nabolagsrestaurant som ligger på Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Restauranten følger sesong og bruker lokale råvarer der de kan. Nå i juletiden tilbyr de en spennende julemeny bestående både av ribbe, pinnekjøtt, juletorsk med spennende tilbehør.

Forhåndsbook bord på Sesong.

Julebord på Lifjellstua

Lifjellstua er en restaurant beliggende på Lifjell med nydelig fjellutsikt og lun stemning med fyr i peisen. Restauranten tilbyr både buffet, juletallerken og tre retters, og nydelig hjemmelaget riskrem.

Forhåndsbook bord på Lifjellstua.

Julebord på Spiseriet Øvre Verket

Spiseriet på Ulefoss er en moderne restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Tunet byr på god og tradisjonell julestemning, og restauranten kan ta grupper på opp til 20 personer med 1 meters avstand. Nå i jula tilbyr de nydelig juletallerken med ribbe og medisterkaker.

Forhåndsbook bord på Spiseriet Øvre Verket.

Julebord på Aarnes Kafeteria

Aarnes Kafeteria ligger plassert ved Rv 36 mellom Ulefoss og Gvarv, og har lang tradisjon med hjemmelaget julemat og catering. Her kan du trygt reise å spise med hele familien eller jobben, og du kan også bestille fra deres innholdsrike julemeny.

Forhåndsbook bord på Aarnes Kafeteria.

Julebord på Pizzafjoset

Øverst i Bøgata finner en Pizzafjoset, en familievennlig restaurant som nå i førjulstiden tilbyr tradisjonell juletallerken og pinnekjøtt tallerken. Riskrem med bringebærsaus følger med! Selvsagt kan du også få deres gode pizzameny, pizzabuffet m/salater og a la carte.

Forhåndsbook bord på Pizzafjoset på 35 95 00 12.

Velkommen til en annerledes, men trygg og hyggelig julebordsesong!