Sjekk ut de lokale julebordstilbudene 🎅

| 4 minutter lesetid

Nå nærmer julen seg, og hva er vel bedre enn å samles til julebord med kollegaer, vennegjengen eller familien?

Det er førjulstid, og våre lokale spisesteder, hotell og fjellstue tilbyr førjulsstemning og nydelig julemat i Bø, på Lifjell, Ulefoss og Akkerhaugen. Her kan dere samles og nyte deilig julemat, lun stemning og godt selskap. Unn deg en førjulsopplevelse ute og book bord lokalt! 🙂

Julebord på Bø Hotell

Restauranten på Bø Hotell er åpen for alle som ønsker å spise, ikke bare hotellets gjester. I restauranten kan du nyte julebuffet og kanskje spille noen runder shuffleboard etter maten? Julebuffeen kan fås som både varm og kald fra fredag til lørdag, og i ukedagene fra fredag 25. november. Her tilbyr de julebord i helgene med dans og levende musikk, og i ukedagene serverer de julelunsj på dagtid og varm julematbuffet på kveldene. Hotellet ligger midt i Bø sentrum.

Opplev live musikk med Luna Lars and the Lonesome Lovers inntil julebordet på Bø Hotell disse datoene;
🎵 Fredag 25. november
🎵 Lørdag 26. november
🎵 Fredag 2. desember
🎵 Lørdag 3. desember
🎵 Fredag 9. desember
🎵 Lørdag 10. desember

🎅 Les mer om julebord på Bø Hotell
🎅 Forhåndsbook bord på Bø Hotell

Julebord på Provence Restaurant

Provence Restaurant er restauranten midt i Bø sentrum, og er inspirert av fransk mat. Opplev den herlige julebord atmosfæren med nydelig julebuffet med tradisjonell norsk julemat som tynnribbe og pinnekjøtt, utvalg av fantastiske tilbehør og fristende desserter med kaffe eller te. I tillegg kan de friste med julebord med franskinspirert mat for deg som ønsker noe annet enn det tradisjonelle. Her får du også smake på produkter fra lokale leverandører som blant annet Lindheim Ølkompani, Holte Gård, Hyllest og Honning Telemark.

🎅 Les mer om julebord på Provence
🎅Forhåndsbook bord på Provence

Mat på Provence

Julebord på Norsjø Hotell

Norsjø Hotell er fruktbygda-hotellet som ligger like ved vakre Norsjø og Telemarkskanalen. Fra 18. november til 18. desember inviterer de til julebord, med eller uten overnatting. Deres eminente grillmester rigger røykovn og utegrill for tradisjonell norsk julemat. De inviterer til førjulsstemning for alle som måtte ønske!

🎅 Les mer om julebord på Norsjø Hotell
🎅 Forhåndsbook bord på Norsjø Hotell

Julebord på Lifjellstua

Lifjellstua er en restaurant beliggende på Lifjell med nydelig fjellutsikt og lun stemning med fyr i peisen. Restauranten tilbyr både buffet, juletallerken og to- og tre retters, og nydelig hjemmelaget riskrem. Feir julebordet med høyfjellet på dørstokken, hjemmekjært vertskap og tradisjonsrik mat og drikke.

🎅 Les mer om julebord på Lifjellstua
🎅 Forhåndsbook bord på Lifjellstua

Julebord på Spiseriet Øvre Verket

Spiseriet på Ulefoss er en hyggelig restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Tunet byr på god og tradisjonell julestemning. Nå i jula tilbyr de nydelig juletallerken med ribbe og medisterkaker.

Opplevelser inntil julebordet på Spiseriet disse datoene;
🙋‍♀️ Julemarked: Lørdag 26. november kl 11:00-16:00
🎵
Juleblues med Trond Ytterbø: Lørdag 10. desember kl 20:00
🙋‍♀️ JuleQuiz: Fredag 16. desember kl 20:00
🎵 Julekonsert: Søndag 17. desember kl 15.00

🎅 Se Julebordsmeny på Spiseriet
🎅 Forhåndsbook bord på Spiseriet Øvre Verket

Spiseriet juletider

Julebord på Aarnes Kafeteria

Aarnes Kafeteria ligger plassert ved Rv 36 mellom Ulefoss og Gvarv, og har lang tradisjon med hjemmelaget julemat og catering. Her kan nyte maten i hyggelige lokaler med hele familien eller jobben, eller du kan bestille fra deres innholdsrike julemeny. Velg enten nydelig julemiddag med ribbe eller pinnekjøtt, eller prøv ut julelunsjtallerken med mye godt.

🎅 Se Julemeny på Aarnes Kafeteria
🎅 Forhåndsbook bord på Aarnes Kafeteria

Julebord på Årnes

Julebord på Pizzafjoset

Øverst i Bøgata finner en Pizzafjoset, en familievennlig restaurant som nå i førjulstiden tilbyr tradisjonell juletallerken med ribbe og pinnekjøtt-tallerken. I tillegg tilbyr de også dessert som riskrem med bringebærsaus og sjokoladepynt eller karamellpudding. Selvsagt kan du også få deres gode pizzameny, pizzabuffet m/salater og a la carte. De serverer julemat fra 18. november.

🎅 Se Julemeny på Pizzafjoset
🎅 Forhåndsbook bord på Pizzafjoset på tlf 35 95 00 12

Julebord på Sum Yee

Sum Yee – Chinese restaurant & bar er Midt-Telemarks kinesiske restaurant og ligger på Bøsenteret i Bø sentrum. Restauranten tilbyr denne julen deilig ribbetallerken. Selvsagt kan du også få nydelige retter fra deres vanlige meny i ekte kinesisk stil og kvalitet, som wok, lammecarrè, crispy and, scampi, torsk, Hoi Sin Pot, kylling og mye mer!

🎅 Se meny på Sum Yee
🎅 Forhåndsbook bord på Sum Yee på tlf 35 95 00 01

Middag fra Sum Yee

Velkommen til en hyggelig julebordsesong!