Julegavetips til gode priser!

Julen nærmer seg og vi kjenner godt på julegavepresset, men ikke fortvil for vi har flotte tips. Hva er vel bedre enn å gi en fantastisk opplevelse til noen du er glad i?

Bø Sommarland

Opplev sommeren sammen -med sesongkort i Sommarland!

Sesongens beste tilbud i vannparken er allerede tilgjengelig nå i november, ved å kjøpe sesongkort til familien. Kanskje er det noe tidlig å tenke på neste sommerens gjøremål -men tenk å kunne fylle måneder med spenning og lengsel etter en actionfylt sommerferie og Bø Sommarland. Alt generert av en liten konvolutt under juletreet, et sesongkort som rommer så mange sommerminner du klarer å lage.

Se rabatt for sesongkort her.
Se rabatt for billetter her.

 

Gavekort til klatreparken Høyt & Lavt Bø

Gi deg selv og dine en opplevelse dere kommer til å huske. Ved porten til Bø Sommarland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 zip-linere med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Deres mest spektakulære løype er Rød-løype med Norges største Tarzan hopp. På denne løype er det ikke mange som tør å hoppe uten et lite hyl eller annet. Opplev Telemarks natur fra tretoppene, her finnes det løyper som passer alle!

Se priser for gavekort her.

 

Kjøp en båttur til Telemarkskanalen i julegave

La noen du setter pris på oppleve en historisk reise gjennom imponerende sluser, på trange elveløp og over innsjøer omkranset i høye fjell.

Hos Norsjø Hotell kan du kjøpe et gavekort til Telemarken langs kanalen for en hyggelig pris. Her kan du velge strekningen Akkerhaugen – Lunde eller Lunde – Akkerhaugen. Kjøp et gavekort på Telemarken for to personer og du kan få 50% avslag.

Se priser for gavekort hos Telemarken her.

 

Kjøp «smarte heiskort» som årets julegave

Gi heiskort på Lifjell Skisenter i julegave til de du er glad i. Her kan du velge mellom heiskort for 3 eller 5 valgfrie dager i løpet av sesongen. En super gave som huskes godt på og som kan oppleves til det fulle. Tenk å stå i bakken med den flotte utsikten av fjell, horisont og by. Definitivt et sted gode minner skapes.

Se priser for Heiskort på Lifjell Skisenter her. 

 

Velkommen til en opplevelsesfylt tid i Midt-Telemark!