Tiltak og informasjon om smittevern

 
 
Påsken 2021 – anbefalinger og restriksjoner

Kjære gjester,

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Lifjell i påsken. Skisenteret og Vinterland er åpent hver dag i påsken og langrennsløypene prepareres daglig.

Påsken i år blir litt annerledes, men vi lover å gjøre alt som er mulig for å gi alle våre gjester et trygt og hyggelig opphold på fjellet.

På Lifjell følger vi alle nasjonale smittevernanbefalinger og påbud. I tillegg har Midt-Telemark kommune innført påbud om å bruke munnbind på alle steder hvor det ikke er mulig å holde minst to meters avstand. I forskriften som gjelder fra 25 mars nevnes følgende eksempler på steder dette påbudet gjelder: butikker, i fellesarealene på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus og i lokaler for kultur-, sport- og fritidsaktiviteter. I tillegg gjelder munnbindpåbudet på kollektivtransport og i taxier.

Nytt for påsken i forhold til de smittevernregler vi har praktisert hele vinteren er:

  1. Det anbefales å holde to meter avstand til alle andre enn din egen husstand (En meter er ikke lenger nok!)
  2. Det er munnbindpåbud innendørs i skianlegget. Det vil si i kafeer, skiutleier, billettsalg og toaletter. Det anbefales også bruk av munnbind utendørs der det ikke er mulig å holde to meters avstand.
  3. Kapasiteten i våre kafeer vil på grunn av det økte avstandskravet være ytterligere redusert.

Nasjonal skjenkestopp innebærer at det i påsken ikke serveres alkohol i kafeene. Det er fortsatt spiseplikt i kafeene og det er ikke anledning til å nyte medbrakt. Alle bes om å registrere seg i vårt digitale bestillingssytem for å gjøre kommunelegens eventuelle behov for å drive smittesporing enklere.

  1. Dersom man ikke ønsker å besøke våre kafeer av smittevernhensyn, vil vi i påsken ha gode muligheter for take-away bestillinger av mat og drikke. Bestill og betal via vår bestillingsapp og få maten/drikken trygt levert utenfor kafeene.

Ellers viser vi til våre omfattende og fullstendige «Smitteverntiltak i vinter»

Velkommen til påskeferie på Lifjell!