Nyheter

Sesongavslutning på Lifjell

Helgen 6. og 7.april avslutter vi årets sesong med flere gode tilbud. Det er meldt kaldt vær og påfyll av snø de neste dagene, så skiforholdene kommer til å bli veldig bra. Denne helgen gir vi 20% rabatt på heiskort ved samlet kjøp av 5 kort eller flere (kort til barn 0-6 år teller ikke med). Det lønner seg altså …

Påskerenn i Vinterland påskeaften

Påskeaften er det påskerenn for barna i Vinterland. Påmelding fra kl 11.30 – rennstart kl. 12.30. Rennet er et «nullrenn» –  dvs den som kjører to omganger på likest mulig tid vinner! Om du bruker 20 sek eller 2 min spiller ingen rolle. Må bare kjøre på likest mulig tid i begge omganger. Det er gratis deltagelse og premie til …

Påskebad på Lifjellstranda

Langfredag kan du være med på årets første bad på Lifellstranda (tjernet ved Vinterland). Vi har hugget hull i isen og det er bare å jumpe ut i. Alle som bader er med i trekningen av flotte premier. Badingen starter kl. 17 – påmelding på stedet/gratis deltagelse

Non-stop ski i påsken

I påsken har vi Non-stop ski i Skisenteret tirsdag 26.mars fra 10-20.30 og i Vinterland onsdag 27.mars fra 10-20. Kjør på ski hele dagen og kvelden. Dagskort og flerdagerskort gjelder også om kvelden. Ta med vennegjengen eller storfamilien til hyggelige felles skiopplevelser på fine senvinterkvelder.

Påsken 2024 på Lifjell

Da er påskeprogrammet klart. Det blir mange morsomme og hyggelige aktiviteter for både stor og små hele påskeuken. Vi ser frem til flotte dager på ski og masse påskesol. Velkommen til påskeferie på Lifjell!  

Telenorkarusellen 2024 til Lifjell

Alpingruppa i Skarphedin arrangerer i samarbeid med Lifjell Skisenter Telenorkarusellen 2024 i Vinterland lørdag 9.mars og søndag 10.mars – begge dager kl. 12.00. Påmelding fra kl. 11.00. Alle barn kan delta i rennet som er en enkel storslalåmløype med tidtaking. Benytt anledningen til å få testet skigleden i et morsomt og uformelt arrangement.

Konsert/afterski i Vinterland

Lørdag 24.februar er det konsert/afterski med trubaduren Petter Dahlgren. Han har et variert repertoar av låter fra 60-tallet og frem til i dag. Her kommer slagerne på rekke og rad. Servering av god mat og godt drikke. Velkommen til en livat avslutning (og start for noen) på årets vinterferie.

Telemark Wintertour 2024

Telemark Wintertour kommer til Lifjell onsdag 21.februar 2024.  Mange morsomme aktiviteter både for store og små. I år blir det skirenn med tidligere olympisk mester Hans-Petter «Burre» Burås. I tillegg kan du møte Ninjago Lloyd og bli med på Lego skattejakt. Det blir konkurranser med premier og smaksprøver. Møt opp – dette blir gøy!  

Vinterferien på Lifjell 2024

Programmet for vinterferien(uke 8) på Lifjell er klart. Her er det mye moro både for store og små.  Flere dager med utvidede åpningstider både i Skisenteret og i Vinterland. Barnas kveld med gratis sowboardinstruksjon, Telemark Wintertour, akekonkurransen Lifjell Grand Prix og ikke minst konsert/afterski med Petter Dahlgren. Velkommen til fjells!