Lifjell på vinteren

Vinter Weekendtur til Lifjell

| 2 minutter lesetid

Trenger du et lite avbrekk fra hverdagen? Frister det med en helg i fjellet med mye snø, fantastisk utsikt, god mat og der du kan finne ro foran peisen ?

Ta med deg kjæresten, familien eller venninnene på en weekendtur til Lifjellstua. Du finner flotte skiløyper på utsiden av døren, det er fyr i peisen og vi varmer opp badstuen til deg. Servere deg en hærlig middag og noe godt i glasset på kvelden.

På Lifjell er det gåavstand til alt; om du vil gå på ski, ta en tur i akebakken, kjøre alpint eller gå en topptur og bare nyte den vakre utsikten fra toppen av Krinto. Lifjell er Jotunheimen i miniatyr, blitt et populært området for toppturer. Midt inne på Lifjell finner du den koselige setra Hollane, som holder åpent mellom vinterferie og påske, også mulig å kjøre beltebil inn.

På Lifjellstua kan du overnatte, spise middag i restauranten og kose deg foran peisen på kvelden. Vi har to badstuer, bålpanne ute og bar.

Den perfekte helgeturen for deg som vil tilbringe tid ute i flott natur og finne roen i den hjemmekoselige atmosfæren på Lifjellstua.

 

Pris på overnatting fra kroner 550,- pr person (min 2. pers), inkludert sengetøy, håndkle og frokost.

Sjekk ut vår vintermeny.

Restauranten holder åpent:

Fredag 14-21.00

Lørdag 11-21.00

Søndag 12-19.00

Velkommen til en helg på Lifjell!

 

For booking send oss en epost til [email protected] eller book selv via vår hjemmeside: onlinebooking