søndag 5. september
Lunde sentrum

Kanalrennet

Søndag 5. september – KANALRENNET I LUNDE

Kanalrennet er et rulleskirenn for amatører og aktive i klassisk stil mellom Lunde og Flåbygd langs Telemarkskanalen. Dette er sommerens store begivenhet i Lunde med flere av verdens beste dame- og herreløpere på startstreken og mye moro i sentrum! Rennet går over 25 og 50 km med start/mål i Lunde sentrum. Start Damer kl. 13:20. Start Herrer kl. 13:30
I 2021 arrangeres Kanalrennet for syvende gang og påmelding åpner på EQ Timing våren 2021.
NB! 50 km for øvete amatører og elite (FIS-registrert).

Startskuddet for rulleskirennet Kanalrennet er flyttet til søndag 5. september. Korona-situasjonen gjør det umulig å gjennomføre som normalt i juni, men vi gir oss ikke så lett. Ta med dine treningskompiser og sikre deg plass nå! Vi har øket grensen for maks antall deltagere.

Søndag 5. september 2021 kl. 13.00 arrangeres Kanalrennet for 7. gang; et 25/50 km (klassisk) rulleskirenn langs Telemarkskanalen med start/mål i Lunde sentrum, Nome. Du er velkommen til å delta enten du er en av verdens beste skiløpere, eller om du er mosjonist og ønsker å gå for å oppleve denne flotte traseén rundt Flåbygd.

Deler av Norgeseliten stiller på startstreken, mens hundrevis av ungdom, birkebeinere og mosjonister prøver seg også på vårt spennende rulleskirenn.

Rennet er flyttet grunnet covid-19-pandemien, men er tilbake neste år som vanlig – siste helgen i juni.

Arrangør: IL Skade Langrenn.

 

Påmelding: åpent til 2. september, meld deg på her:

Se viktig informasjon om arrangementet her:

Datosøndag 5. september
StedLunde sentrum
AdresseVictoria & Henrik