Rulleskiløpere i gata

Endelig nærmer det seg rulleskirennene Lifjell Opp og Kanalrennet!

| 3 minutter lesetid

4. og 5. september skjer det!! Du er velkommen til å delta i rennene enten du er en av verdens beste skiløpere, eller om du er mosjonist og ønsker å gå for å oppleve de flotte traséene. Du er også selvsagt hjertelig velkommen til å oppleve rennene som publikummer – vi håper å se deg der!

Lifjell Opp – lørdag 4. september

Flere av landets beste skiløpere mener Lifjellbakkene er en fantastisk rulleskitrasé, og for første gang i år vil vi arrangere Lifjell Opp – rulleskirennet i klassisk stil med inntil 400 deltagere som vil konkurrere opp den 8,9 km lange bakken til Lifjell. Med en høydeforskjell på ca 500m får løperne en variert og tøff tur til toppen. På toppen i målområdet vil det være enkel servering i regi av Lifjellstua.

Start: kl 12:00, Høyt & Lavt Klatrepark

Les mer om Lifjell Opp

Kanalrennet – søndag 5. september

Kanalrennet er et rulleskirenn for amatører og aktive i klassisk stil mellom Lunde og Flåbygd langs Telemarkskanalen. Dette er sommerens store begivenhet i Lunde med flere av verdens beste dame- og herreløpere på startstreken og mye moro i sentrum! Rennet går over 25 og 50 km med start/mål i Lunde sentrum.

Start: kl 13:00, Lunde sentrum

Les mer om Kanalrennet

Kanalrennet Junior – søndag 5. september

Kanalrennet Junior er et rulleskirenn i fristil med start og målgang i Lunde sentrum for barn og unge mellom 10 og 15 år. Det er samme start/mål og oppløp som for Kanalrennet. Her vil mange unge lovende rulleskiløpere få prøve seg i fotsporene til de voksne stjernene!

Start: kl 09:30, Lunde sentrum

Les mer om Kanalrennet Junior

Har du lyst å delta?

Det er fortsatt mulig å melde seg på! Vi lover topp stemning, gode fasiliteter og flotte premier!
Trykk her for mer informasjon om deltakelse i rennene og for påmelding.

Har du lyst å være publikum?

Vi håper det blir mye jubel og heiagjenger langs begge traséene under rennene. Her er det mye gøy for store og små og vi håper å se så mange som mulig! Ta med norske flagg og venner og kjente, og fordel dere utover de siste bakkene mot mål!

PS: Vil du kjøre bil til toppen av Lifjell under rennet Lifjell Opp må du være obs på at veien stenges kl. 11:30. Av sikkerhetshensyn er veiene periodevis stengt i Lunde sentrum fra morgenen av, og rundt Flåbygd fra ca kl 12:00. Det vil foregå slusing av biler denne dagen.

 

Herrer på seierspallen

Velkommen til Sommarland Skifestival 4.-5. september!