FEIRING, ARRANGEMENT & KURS

Skap uforglemmelige øyeblikk på Solstua. Dette er en perfekt destinasjon for feiringer, jubileer, kurs og samlinger i nydelig omgivelser på Lifjell. Med turstier for både sommer og vinter er dette det ideelle stedet å skape gode minner uansett anledning.

Solstua tilbyr en harmonisk blanding av romslighet og intimitet, perfekt for både store selskaper og mindre grupper. Enten det er en helg for storfamilien, generasjonssammenkomst, eller et bryllup er Solstua et ideelt valg. Med romslige soverom i ulike størrelser, tilpasser vi oss enkelt dine behov for en behagelig opplevelse.

Solstua er også et foretrukket valg for bedrifter, offentlige organer og organisasjoner som søker en spennende setting for mindre kurs, teambuildingsdager og samlinger uten for kontoret. På Solstua er det enkelt å arrangere kurs, mindre konferanser og samlinger. Her finner du det utstyret du trenger, inkludert projektorer og flipovers for en effektive og inspirerende dager.

Vår romslige spisestue kan dekkes med opptil 60-80 gjester, avhengig av bordoppsettet. Dette gir en god variasjon og opptil flere muligheter. Når det gjelder mat og tilberedning er det et topp moderne storkjøkken som er fult utstyrt av alt man trenger. Dette gir mulighten til å tilberede og lage mat selv, ellers har vi en god avtale med et godt og lokalt catering firmaer i Midt-Telemark som kan bestilles og avtales med.

Kontakt oss via e-post eller telefon for mer informasjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en fantastisk opplevelse på Solstua Lifjell.