Om oss


Sommarland Skifestival arrangeres av Skarphedin Langrenn og Skade Langrenn. Den første utgaven så dagens lys i 2014 og ca 300 mennesker legger ned en fantastisk innsats for at deltagere, venner og familie skal få et sunt ferieminne fra Midt-Telemark.

Arrangementet er Sør-Norges største ski-arrangement sommerstid, og samler yngre skiløpere, profflag og verdens beste skiløpere. I 2017 hadde arrangementet over 12000 gjester samt rekorddeltagelse i alle konkurransene.

Arrangørnettverket bestående av Bø Sommarland, Høy & Lavt Bø i Telemark, Norsjø Ferieland, Gullbring Kulturanlegg, Telemarkshallen, Åbø Gård, Norsk Eplefest, Høyskolen i Sør-Øst Norge, Lunde Slusepark Drift, Visit Bø og Sentrumsringen i Bø var sentrale i utviklingen bak Sommarland Skifestival.

Festivalen er nå et viktig arrangement i TelemarksVeka som sendes på TV 2 hver sommer.


KontaktinformasjonProsjektleder Sommarland Skifestival/TelemarksVeka:
Tormod Hynne
Tlf: 907 29 744
[email protected] 

Kanalrennet
Rennleder: Terje Mognes
Tlf: 901 488 20
[email protected]

Kanalrennet Junior:
Rennleder: Andrè Horgen
Tlf: 995 727 91
[email protected]

Lifjell Opp
Rennleder: Terje Wold
Tlf: 915 800 07
[email protected]

Ass. rennleder: Christian Dahl
Tlf: 941 28 868
[email protected]

Sommer skiskolen:
Andrè Horgen
Tlf: 995 727 91
[email protected]

 

Ønsker du å bidra i Sommarland Skifestival?

Et arrangement på denne størrelsen krever en stor frivillig innsats. Vi trenger all den hjelp vi kan få, så ønsker du å bidra ta gjerne kontakt. Send en mail til [email protected] 

Skriv gjerne noen stikkord om hva du kan tenke deg å gjøre. Vi trenger alt fra saftblandere til personer med bil og henger.