Skifestivalen satser mot 2021!

Den siste uken i juni har det siden 2013 myldret med skientusiaster og store stjerner i Bø og Lunde i forbindelse med Sommarland Skifestival. 2020 ble dessverre et stort antiklimaks da festen måtte avlyses. Nå har festivalledelsen i samarbeid med Norges Skiforbund og TV2 bestemt seg for å satse for fullt mot 2021.

Skiskolen har siden oppstarten vært selve sjelen i arrangementet og vært svært godt besøkt hvert eneste år. I dag, søndag 18. oktober, åpner påmeldingen til neste års skiskole. Som vanlig vil topp instruktører fra de norske skilandslagene inspirere og lære bort sine ferdigheter, sier prosjektleder Tormod Hynne. Tidligere år har vi satt taket på 100 deltakere for å kunne gi best mulig oppfølging til hver enkelt deltaker, dette er også planen i 2021. Skulle det bli restriksjoner i forhold til antall vil det være førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder, sier Hynne.

I tillegg til skiskole jobber idrettslagene med planlegging av gode rulleski konkurranser under festivalen. Alle de norske skilandslagene kommer for å tilbringe en treningsuke under festivalen og skal runde av sitt treningsopphold med deltakelse i Sommarlandsprinten og Kanalrennet.

Deltakerne på skiskolen er garantert plass i Kanalrennet junior, søndag 27. juni. Påmeldingen til de nevnte rennene åpner først 1. februar. Når det gjelder nyheter i forbindelse med TV2s show i Bø Sommarland vil vi slippe nyheter fortløpende gjennom vinteren, avslutter Hynne.

Påmelding skiskole.

Vi ønsker deg velkommen til skiskolen 2021!