TelemarksVeka ParaLifjell Opp


I 2022 vil TelemarksVeka være landets største sommerarrangement der idrett for funksjonsfriske og funksjonsnedsatte likestilles 100%.  Flere års godt arbeid har lagt grunnlaget for at destinasjonene Notodden, Midt-Telemark og Nome nå kan ønske HELE idretts-Norge til vårt arrangement. Helt fra åpningsseremonien i Notodden sentrum lørdag 18. juni vil våre besøkende oppleve stor idrett og et flott mangfold.


TelemarksVeka Para arrangeres for aller første gang i samarbeid med Norges Idrettsforbund, Olympiatoppen, Kulturdepartementet, Stiftelsen VI og en rekke andre nasjonale og lokale aktører.

Vår ambisjon er å likestille idretten og bruke TelemarksVeka’s sterke merkevare til å utgjøre en forskjell i samfunnet generelt. Sammen med TV2, Visit Telemark og lokale idrettslag skal vi formidle idrettsglede og prestasjoner på et høyt nivå.

Er du interessert i å delta eller få informasjon om paratilbud på ditt hjemsted? Da anbefaler vi noen dager på vår godt tilrettelagte feriedestinasjon for å kanskje bli inspirert til å ta et steg inn i idrettens verden.

Foto: Norges Idrettsforbund


PRAKTISK INFO

Her finner du praktisk informasjon om TelemarksVeka Para.

Les Mer

PUBLIKUM

Ønsker du å være publikum? Her finner du praktisk informasjon.

Les Mer

STARTLISTER OG RESULTATER

Her finner du startlister og resultater for TelemarksVeka Para 2022.

Les Mer


World Cup 2022

Stjerner som Birgit Skarstein og Salum Kashafali vil være med og sette sitt preg på uka. Noen av parakonkurransene vil inkluderes i World Cup arrangementet på rulleski. Har du lyst til å bli med og konkurrere mot verdenseliten?

Meld deg på her (ikke åpen)