Om oss

 
 
Visit Bø

Visit Bø er et destinasjonsselskap for Midt-Telemark og Nome kommune. Bø, Gvarv, Akkerhaugen, Ulefoss og Lunde er steder vi jobber med. Her finnes så utrolig mye spennende, og vi setter pris på alle våre dyktige medlemmer.

Ønsker du å bli medlem og dermed synlig på visitbo.no? Vi gleder oss til å høre fra deg😊

En viktig del av Visit Bø er web-modellen vår. Vi tilbyr egne bedriftswebsider for både reiselivsbedrifter, annet næringsliv og arrangører.
Bohotell.no, fruktbygda.no, kanalcamping.no, breivagjesegaard.no, lifjell.no er alle eksempler på bedrifter med egne websider i samme portal. Ønsker du å bli en del av dette nettverket så ta gjerne kontakt. Vi gleder oss til å samarbeide digitalt med flere lokale bedrifter.

Hvem er vi?
  • Marianne Dale: Daglig leder.

Mail: [email protected] // Tlf: 413 33 310

  • Anette Schia Kaasa: Web- og markedskommunikator.

Mail: [email protected] // Tlf: 976 94 844

  • Sylvia D. Andersen: deltid og web -og markedskoordinator.

Mail: [email protected] // Tlf: 412 69 468

  • Tormod Hynne: prosjektleder for Telemarks Veka.

Mail: [email protected] // Tlf: 907 29 744

Prosjekter vi jobber med

TelemarksVeka er et stort prosjekt under Visit Bø. Dette er et samarbeid med TV 2 som nå er på sitt femte år. Ca. 50 næringslivsbedrifter, lokale idrettslag, Norges Skiforbund, Visit Telemark og flere destinasjoner i Telemark. Hovedarrangementene i TelemarksVeka er «Sommerfest fra Telemark» – underholdsshow på TV 2 med kjente artister. Dette har vært arrangert 3 år i Bø Sommarland  og blir i 2021 arrangert ved Lunde Sluse (Lunde Sluseamfi). Det norske skilandslaget har hatt sitt treningssamling på Bø Hotell og deltatt i Sommarland Skifestival og Kanalrennet i Lunde. Det er mye innhold i prosjektet, trykk her for å lese mer.

Lifjell opp
Mange av Norges beste skiløpere har trent i Lifjellbakken i mange år, og mange har ønsket et motbakkerenn. Nå i 2021 vil Skarphedin Langrenn innfri ønskene og lanserer herved Norges mest spektakulære rulleskirenn.

Rulleskirennet går i klassisk med start ved Høyt & Lavt nær Bø Sommarland. Målgang er ved Lifjellstua på toppen, 760 moh. Distansen er 8,8 km.

Ønsker du å melde deg på eller lese mer om arrangementet, trykk her.


NOW PLAYING Sommer i Bø NOW PLAYING Norsjø - Norges flotteste feriested NOW PLAYING Høyt & Lavt klatrepark