Sesong Restaurant og Kaffebar åpner dørene 24. september!

Sesong Restaurant & Kaffebar åpner endelig dørene torsdag 24. september og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Endelig nærmer dagen seg for åpning av vår nye restaurant og kaffebar på Sønstebøtunet. Kaffebaren åpner fredag 25 september 08.00 Start dagen her med en god kaffe og noe godt å spise.

På Sesong er de opptatt av å gi gjestene fantastiske matopplevelser servert av hyggelige folk. Restauranten skifter ut menyen hver sesong (derav navnet!) og er opptatt av gode råvarer, helst levert fra lokale produsenter som de samarbeider tett med. Noen av samarbeidspartnere du kan få smake i restauranten er Lindheim Ølkompani, Helgen Grønt & Godt, og Sideriet.

I anledning åpningen av Sesong Restaurant & Kaffebar vil vi på Sønstebøtunet feire åpningen med Sesongdager på tunet! I perioden torsdag 24. september t.o.m. lørdag 26. september vil det være Sesongtilbud i alle våre butikker! I tillegg til dette vil alle som handler på tunet i samme periode – uansett butikk – være med i trekningen av tre retters middag for to på Sesong!
Vi trekker tre heldige vinnere – mandag 28.september.

Sesong åpningstider:

Kaffebaren vil ha åpent på dagtid, hvor du får servert god kaffe, frokost og lunsj. På ettermiddagen og på kvelden har de åpent i restauranten og i baren;

KAFFEBAR:

Mandag – fredag: 8:00 – 16:00
Lørdag – søndag: 10:00 – 16:00

RESTAURANT:

Mandag: Stengt
Tirsdag – onsdag: 16:00 – 23:00
(Kjøkken stenger kl 22:00)
Torsdag – lørdag: 16:00 – 01:30
(24:00 inntil Coronarestriksjoner opphører. Kjøkken stenger kl 22:00)
Søndag: 14:00 – 20:00

Forhåndsbook gjerne bord på Sesong sine nettsider, så er du sikret plass.

Velkommen til oss på Sønstebøtunet og Sesong Restaurant & Kaffebar!