Spesielle behov

 
 

Hei! Denne websiden er fremdeles under arbeid. Dette betyr at ikke alt er oppe og går slik som det skal, men vi arbeider på spreng for at det skal være klart så raskt som mulig, slik at du får all den informasjonen du trenger før du tar turen til oss. Takk for tålmodigheten! 🙂

Vi arbeider for et trygt og mangfoldig reiseliv for alle, og ønsker å bidra til å senke barrieren for deltakelse. Ferie skal være like tilgjengelig for alle uavhengig funksjonsevne. Her finner du nyttig informasjon for mennesker med nedsatte funksjonsevner.

Bø og Midt-Telemark regionen strekker seg nord over vakre høgfjellsområdet Lifjell, vest over Fruktbygda Gvarv som «Norges Toscana», sør-vest langs Flåvatn og øst mot Ulefoss, Norsjø og Telemarkskanalen.

I Bø og Midt-Telemark regionen ønsker vi å gi deg gode reiseopplevelser, hvor du kan benytte deg av våre kultur- og naturbaserte opplevelser.

Velkommen til Bø i Telemark og omegn!


Aktiviteter og attraksjoner

Nyt naturens eget fargespill og andre aktiviteter i Bø i Telemark og omegn.

Les Mer

Overnatting

Se forslag til overnattingsbedrifter som tilbyr tilrettelegging.

Les Mer

Transport

Se forslag til tilrettelagte transportmidler. 

Les Mer

ParaVeka

I samarbeid med TV 2, Olympiatoppen, Norges Idrettsforbund og Stiftelsen VI m.fl vil idrettslagene Heddal IL og Snøgg skape et historisk event i sør-Norge.

Les Mer

 
 
 


Fra Lifjell er det kun 12 km til Bø sentrum som har et bredt tilbud av butikker, håndverkertjenester, restauranter, svømmehall og kino.

Vinter -og sommerdestinasjonen midt i Telemark kan derfor tilby en ferie med mange muligheter.

Lifjell dekker store deler av kommunene Bø, Hjartdal, Notodden og Seljord – med et fjellområde på nærmere 200 km2. Høyfjellsterrenget er som et Jotunheimen i miniatyr, med flere flotte topper over 1200 moh.

Hytteområdene og alpinanlegget ligger på 700 – 800 moh.