TelemarksVeka Para


I 2022 vil TelemarksVeka være landets største sommerarrangement der idrett for funksjonsfriske og funksjonsnedsatte likestilles 100%. Flere års godt arbeid har lagt grunnlaget for at destinasjonene Notodden, Midt-Telemark og Nome nå kan ønske HELE idretts-Norge til vårt arrangement. Helt fra åpningsseremonien i Notodden sentrum lørdag 18. juni vil våre besøkende oppleve stor idrett og et flott mangfold.TelemarksVeka Para arrangeres for aller første gang i 2022 i samarbeid med Norges Idrettsforbund, Olympiatoppen, Kulturdepartementet, Stiftelsen VI og en rekke andre nasjonale og lokale aktører.

Vår ambisjon er å likestille idretten og bruke TelemarksVeka’s sterke merkevare til å utgjøre en forskjell i samfunnet generelt. Sammen med TV2, Visit Telemark og lokale idrettslag skal vi formidle idrettsglede og prestasjoner på et høyt nivå.

Er du interessert i å delta eller få informasjon om paratilbud på ditt hjemsted? Da anbefaler vi noen dager på vår godt tilrettelagte feriedestinasjon for å kanskje bli inspirert til å ta et steg inn i idrettens verden.


Foto: World Para Athletics

PRAKTISK INFO

Her finner du praktisk informasjon om TelemarksVeka Para.

Les Mer

STARTLISTER OG RESULTATER

Se startlister og resultater fra årets renn.

Les Mer

Buffet fra restauranten på  Bø Hotell

PUBLIKUM

Ønsker du å være publikum? Her finner du praktisk informasjon.

Foto: Para Fri idrett

Les Mer

Program

Programmet publiseres når dette er klart.Møt de største stjernene!

Stjerner som Birgit Skarstein og Salum Kashafali vil være med og sette sitt preg på uka. Har du lyst til å bli med og konkurrere mot verdenseliten? Eller kanskje være publikummer? Vi håper å se deg der!