Bilde collage med tilbud

Turist i egen bygd 2022

Reiselivet i Midt-Telemark regionen er nå endelig klare for å ønske deg velkommen igjen ☀️
Den siste helgen i mai arrangeres derfor turist i egen bygd, og vi håper du vil benytte anledningen til å oppleve de unike opplevelsene i bygda vår. 🤩

Book en natt på Lifjellstua eller prøv den splitter nye banen hos Norsjø Golfpark, spis lokal mat, nyt en ridetur på Hørte eller lek deg i tretoppene i Høyt & Lavt. Det er spesialtilbud på både M/S Victoria på Telemarkskanalen og Norsjø Kabelpark, se tilbud lenger ned. Benytt muligheten for å oppleve de lokale attraksjonene og opplevelsene til en billig penge!

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 «𝐓𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭 𝐢 𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐛𝐲𝐠𝐝» 27.-29. mai:

⭐ Bø og Lifjell Turridning, Bø:
Turridninga tilbyr spesialtilbud på ridning denne helgen til kr 550,- pr pers:
Lørdag:
– 2 timers tur kl 12.00
– 2 timers tur kl 15.00
Søndag:
– 2 timers tur kl 12.00

Ordninær pris er 750 kr pr pers. Påmelding på tlf 90412603

⭐ Lien Gård, Akkerhaugen:
Lien Gård tilbyr denne helgen tilbud på nyheten piknik kurv fylt med en lett lunch, god drikke og nyt et måltid ute i det fri, med spesialtilbud på 20% rabatt! Kurven kan nytes i de flotte omgivelsene på Lien Gård.

2 pers kurv inneholder:
Pariserbaguette, coppaskinke, utvalgt ost, bringebærgele, kviteseidsmør, sjokolade croissant, frukt/bær etter sesong, flaske med vann, eplemost eller sider etter ønske.

  • Alternativ 1: Kurv med eplemost kr 649,- TILBUD -20% kr 519,-
  • Alternativ 2: Kurv med sider kr 749,- TILBUD -20% kr 599,-

Kurven inneholder glass, smørekniv, servietter, duk og pose til avfall. Husk å ta med følgende: Piknik teppe, klær og sko til å nyte mat og drikke ute i det fri. Det er også mulig å bestille innholdet som take away uten kurv.

⭐ Norsjø Golfpark, Ulefoss:
Norsjø Golfpark tilbyr denne helgen gratis (!) runde på deres splitter nye pitch og putt bane, køller for du låne her om du ikke har selv.

⭐ Svenseid Alpakka, Lunde:
Alpakkagården på Svenseid tilbyr spesialtilbud på hyggelig gårdsbesøk hvor du kan bli med å fôre og tilbringe tid med alpakka til halv pris (50 kr).

⭐ Norsjø Ferieland/Norsjø Kabelpark, Akkerhaugen:
Kabelparken har spesialtilbud denne helgen med hele 50% rabatt på billetter.

⭐ Høyt og Lavt Klatrepark, Bø:
Klatreparken tilbyr 3 for 2 på billetter denne helgen! Henvis til Turist i egen bygd.

⭐ Lifjellstua, Bø:
Lifjellstua tilbyr kortreist feriedøgn: Overnatting på fjellrom, inkludert frokost og dagens middag, kr 750,- pr person pr natt. Gjelder helgen 27.-29. mai. Må bookes direkte hos Lifjellstua;
Tlf: 35 95 33 80.

⭐ Telemarkskanalen, Lunde/Ulefoss:
Telemarkskanalen tilbyr spesialpris på Kanalbåten M/S Victoria søndag 29. mai fra Lunde (kl. 13.25) til Ulefoss (kl. 15.20).
Kun kr 150,- per person (voksne og barn). Ordinær pris er 640,- (!)
For å få denne prisen MÅ billetter forhåndsbestilles på telefon 409 20 000 innen lørdag kl. 13 (billetter til denne prisen selges ikke om bord).

⭐ Telemark Kanalcamping, padling i Lunde:
Lørdag 28. mai kl 10-15 tilbyr kanalcampingen gratis leie av padleutstyr i 2 timer (Kano, kajakk, SUP)

⭐ Akerhaugen Gård, Akkerhaugen:
Akerhaugen Gård tilbyr en rabatt på 20% på gårdsburgeren i perioden 27-28 mai.

⭐ Øvre Verket, Ulefoss:
Opplev sesongåpning hos Øvre Verkets 28. mai med veteranbiltreff, swingdans v/Kulturskolen, åpning av sommerutstillingen med Jan Olav Forberg og geologiutstillingen. Åpningen er gratis. Ta turen og opplev tunet med freda arbeiderboliger fra 1850-tallet knyttet til Ulefos Jernværk.

⭐ Bø Hotell, Bø:
28. mai til 29. mai inviterer Bø Hotell til stor hotell-frokost!
Det blir varm og kald frokostbuffet med alt det som hører hjemme i en hotellfrokost. Og prisen? Kun 95,-. p.p. for voksen og 65,- for barn opp til og med 12 år (0-3 år gratis)! Vi håper så mange som mulig vil komme å nyte frokost sammen med oss den siste helgen i mai.

NB! Det er begrenset med plass, så vi anbefaler at dere reserverer bord for å unngå å stå i kø. Ring 350 60 80 00, send en e-post eller kontakt oss via facebook om du ønsker å reservere et bord til deg og din familie

 


𝐁𝐞𝐧𝐲𝐭𝐭 𝐠𝐣𝐞𝐫𝐧𝐞 #turistiegenbygd og #visitbø når du legger ut bilder på sosiale medier fra dine opplevelser disse dagene.

𝐅𝐫𝐞𝐦𝐠𝐚𝐧𝐠𝐬𝐦𝐚̊𝐭𝐞:
Alt du trenger å gjøre er å møte opp ved den aktuelle attraksjon/aktivitet og si at du kommer i forbindelse med «Turist i egen bygd».


𝐕𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧!