tirsdag 20. juni
Lifjell Skisenter

Dagleir for barn fra 7 år og oppover.

Bø og Lifjell Turridning logo
Dagleir for barn fra 7 år og oppover.

Dagleir er et tilbud der vi har barna fra 10.00 til 15.00.

En hyggelig aktivitet ute for de litt mindre som også elsker hester og dyr.
Dette er grupper som blir lagt opp etter barna, her vil de lære å stelle hesten og øke mestringsfølelsen sin, samhold mellom hest og rytter, og ikke minst bli mere selvstendige ved å håndtere hestene.
Dagene vil variere fra alt med hestehold, lære å stelle og sale hesten opp før tur, samt samhold mellom hest og rytter der vi legger inn leker med håndtering av hest.
Hovedfokuset er at de skal få en god kontakt med hesten, like å være ute og en god mestringsfølelse om å klare å håndtere et så stort dyr og ut å ri.
Dagleieren må barna ha litt rideerfaring fra før, siden vi da skal ut på turer. Du kan melde på en dag, to eller tre dager. (Hvis du skal melde på flere dager må du booke deg inn for hver enkel dag.)

Pris for enkelt dager 800 kr. Pris for alle tre dagene er 2100 kr. Et depositum på 500 kr blir fakturert en stund etter booking.

Det må være minimum 4 deltagere for at arrangementet skal gå som planlagt. NB: Oppmøteplass er Lifjell skisenter

Må vi avlyse av en grunn blir selvfølgelig dagen tatt igjen, melder dere avbud en dag grunnet sykdom eller andre grunner går denne dagen automatisk vekk for dere.

   Velkommen !

Book deg inn her: https://boturridning.simplybook.it/v2/#book/

Datotirsdag 20. juni
StedLifjell Skisenter
AdresseLifjellvegen 833