Langrenn i Nome

I Nome kommune finner du tre lysløyper og flere titall av km med preparerte skiløyper.

Lunde

Langrennsløypenettet til IL Skade i Lunde består av lysløype ved Sagamoen og flere turløyper. Takket være velvillige grunneiere og stor dugnadsinnsats kan vi tilby et godt og velpreparert løypenett.

Løypene kjøres med vår nye løypemaskin og vannene og Dalatjønnrunden med snøscooter. Alle traséer skal være godt skilta.
Hvilke traseer som blir kjørt opp, avhenger av snø og isforholdene.

Lysløypa og Skoejordene til Sagamoen blir prioritert. Løyper på vannene vil bli sporadisk kjørt med scooter. All ferdsel på islagte vann skjer på eget ansvar. Ønsker du mer info om preparering av løypene, følg med på IL Skade’s nettside eller Facebookside, eventuelt SMS varsling.

Vi håper alle finner et løypealternativ som passer.
Last ned kart over løypenettet her:


Ulefoss

Ulefoss Sportsforening preparerer lysløypen på Heggemoen og turløyper i Ulefoss-området, et samlet løypenett på ca. 30 km. Mye av dette er planert med maskin, og det er lagt ned til sammen 300 m med rør i bekker og våte områder som er tørrlagt.

Den lengste løypa over Bukoll er 20 km og den korte runden over Vindsåsmyr er 5.8 km, med utgangspunkt fra Heggemoen. Løypene er for enhver smak, noen lette og andre litt tyngre. Besøk nettsiden til USF her.