Meny

 

Menyen vil variere etter sesong.

Forretter

Løksuppe | kr 158,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12

Spekeskinke| kr 198,-

med frukt, balsamico, aioli og flatbrød
Allergener; 1a, 1b, 1d, 3, 7, 12

Ovnsbakt chevre| kr 198,-

med salat, frukt, balsamico, lys sirup, tomat og brød
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 7, 12

Brød og aioli | kr 98,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11

Hovedretter

Ovnsbakt hvit fisk| kr 398,-

surret med bacon, blomkål, gulrøtter, grønnkål og beurre blanc
Allergener; 4, 6, 7, 9, 12

Grillet kyllingfilet| kr 398,-

med blomkål, brokkoli, cherrytomat, ristet ananas og nøttesaus
Allergener; 5, 6, 7, 9, 10

Filet av hjort | kr 439,-

med sopp, gulrøtter og rosenkål. Serveres med viltsaus og rørte tyttebær
Allergener; 6, 7, 9, 12, 14

Marinert svinenakke | kr 398,-

med brokkoli, sellerirot, gulrøtter, eple– og sviskekompott og sennepsaus
Allergener; 6, 7, 9, 10, 12

Reinsdyrskank | kr 425,-

med rotgrønnsaker, pastinakk– og hvitløkspuré og rødvinssaus
Allergener; 7, 9, 12

Kjøttkaker | kr 255,-

med ertestuing, rørte tyttebær og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Vegansk innbakt nøttestek | kr 398,-

med rosmarinsaus
Allergener; 1a, 5, 6, 8c, 9, 12

Småretter

Gratinert løksuppe | kr 179,-

Serveres med brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12

Farmers sandwich | kr 198,-

med syltet rødløk, stekt egg, bacon, ost, salat, husets dressing og røstipotet
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 12

Kylling– og baconsalat | kr 245,-

med tomat, agurk, syltet rødløk og husets dressing
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 10, 12

Chevresalat | kr 245,-

med tomat, agurk, syltet rødløk og husets dressing
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 10, 12

Hamburger | kr 245,-

med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12

Pannekaker | kr 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7

Dirty Fries | kr 179,-

med bacon, mais, purreløk og gratinert ost
Allergener; 3, 7, 9, 10, 12

Søtpotetfries | kr 89,-

med BBQ-dressing
Allergener; 3, 7, 9, 10

For de minste
Fisk | kr 198,-

Halv porsjon av hovedrett
Allergener; Se hovedretter

Kjøttkaker | kr 179,-

med gulrøtter og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Barnehamburger | kr 198,-

med salat, dressing og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

Pannekaker | kr 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7

Barnedessert | 1 kule; 48,- | 2 kuler; 58,-

Kule(r) med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7

Dessert

Lun eplekake | kr 149,-

med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b

Crème Brûlée | kr 159,-

med frisk frukt, sorbet og bringebærcoulis
Allergener; 3, 7

Sjokoladefondant | kr 159,-

med friske bær, kirsebæris og bringebærcoulis
Allergener; 1a, 3, 6, 7, 12

Sjokoladekake | kr 169,-

med friske bær, vaniljeis og bringebærcoulis
Allergener; 3, 7

Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotetfrites, røsti eller fløtepoteter

Allergener

0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr