Meny

 

Menyen vil variere etter sesong. Vi serverer i tillegg dagens middag til kroner 198,- serveres lørdag og søndag og alle dager i juli.

Forretter

Kremet soppsuppe   125,-

serveres med brød og smør

Røkt laks på røstipotet 139,-

serveres med syltet rødløk og hollandaise 

Betesalat 129,-

med ruccula, pinjekjerner, pastinakkchips og balsamico 

Hovedretter

Ovnsbakt kveite   325,-

 med gulrot- og purre la julienne, aspargesbønner og hvitvinsaus

Melkeposjert smørtunge 298,-

med linseragu, asparges og beurre blanc

Kyllingrullade  315,-

fylt med parmesan, spekeskinke og salvie. Med asparges, cherrytomat og parmesansaus. 

Filet av hjort   369,-

med sautert løk, sopp, polkabeter og viltsaus. 

Boeuf Bourguignon   1 pers/248,- 2 pers/ 398,- 4pers/ 698,-

serveres med kokte poteter. Kan være delegryte for flere. 

Hamburger 198,-

med bacon, ost, salat, dressing og pommes frites

Kjøttkaker 198,-

med poteter, ertestuing, rørte tyttebær og brun saus

Vegan

Linseragu 269,-

 med bete, ruccula og pastinakkchips 

[/cs_element_layout_cell]
Barne meny

FISK       149,-
halv porsjon av hovedrett

KJØTTKAKER 1stk/95 2stk / 129
med poteter og gulrøtter

PANNEKAKER 79,-
med bacon og blåbær

BARNEHAMBURGER 149,-
med salat og og pommes frites

BARNEDESSERT 36,-/48,-
Kuleis med vaniljeis og sjokoladesaus

Dessert

CREM CATALANA 125,-
klassisk spansk dessert

FRITERT CAMEMBERT 129,-
med vaniljeis og lune multer

RØDVINSPÆRER 129,-

med sjokoladesaus, crumble og mascarponekrem

EPLEKAKE  129,-

med vaniljeis og bær

IRISH COFFEE 138,-
med Bushmills whiskey, brunt sukker og fløtelokk

[/cs_element_layout_grid]
Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites eller fløtepoteter*

*Allergener:Melk og sulfitter

Vi har også en egen lunsjmeny med retter som vafler, spekemat og søtpotetfrise .