
Menyen vil variere etter sesong.
Forretter
Løksuppe 139,-
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11
Ovnsbakt chevre 149,-
med beter, syltet rødløk, balsamico og karamelliserte valnøtter
Allergener; 7, 8c, 12
Carpaccio av hjort 159,-
med tyttebærrømme, syltede beter, ristede pinjekjerner og flak av parmesan
Allergener; 3, 7, 8g, 8i
Brød og aioli 89,-
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11
Hovedretter
Hvit fisk surret i parmaskinke med urter 389,-
Serveres med rosenkål, gulrot, sellerirotpuré og brunet smør
Spør din servitør
Allergener; 4, 6, 7, 9
Grillet kyllingfilet 398,-
med sesongens grønnsaker, ristet ananas og nøttesaus
Allergener; 5, 6, 7, 9
Konfitert andelår 425,-
med glaserte rotgrønnsaker, blansjert grønnkål, pastinakkpuré og bringebærsaus
Allergener; 6, 7, 9, 12
Filet av hjort 439,-
med pannestekte beter, gulrøtter og sopp. Serveres med viltsaus og tyttebærsyltetøy.
Allergener; 6, 7, 9, 10
Marinert svinenakke 389,-
med aspargesbønner, rosenkål, søtpotetchips og soppsaus
Allergener; 6, 7, 9, 10, 12
Lammeskank 399,-
med grønnsakstuing. En rustikk og nydelig rett.
Allergener; 9, 12
Hamburger 239,-
med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12
Kjøttkaker 239,-
med ertestuing, rørte tyttebær og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9
Vegan
Byggotto 279,-
med pannestekt sopp, gresskar og grønnkål.
Toppet med gresskarfrø og karamelliserte valnøtter
Allergener; 1c, 6, 9
Quinoasalat 225,-
med marinerte bønner, avokado, paprika, agurk og syltet rødløk.
Serveres med bringebærvinaigrette, brød og olivenolje
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 11, 12
For de minste
Fisk 198,-
halv porsjon av hovedrett
Allergener; se hovedrett
Kjøttkaker 168,-
med gulrøtter og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9
Barnehamburger 178,-
med salat, dressing og og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10
Pannekaker 98,-
med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7
Barnedessert 36,-/48,-
Kuleis med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7
Dessert
Lun eplekake 149,-
med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b
Crème Brûlée 149,-
Allergener; 3, 6, 7
Sjokolade– og baileysmousse 159,-
med friske bær, kjekskrønsj og bringebærcoulis
Allergener; 1a, 1d, 6, 7, 11
Sjokoladekake og sorbet 169,-
Fri for allergener
Allergener; 0
Hovedretter serveres med:
kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites, røsti eller fløtepoteter
*
Vi har også egen lunsjmeny.
*
Allergener
0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr