Meny

 

Menyen vil variere etter sesong.

Forretter

Løksuppe | kr 139,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12

Spekeskinke | kr 149,-

med frukt, balsamico, aioli og flattbrød
Allergener; 1a, 1b, 1d, 3, 7, 12

Carpaccio av bete | kr 159,-

med karamellisert valnøtt, ruccola, chevre, balsamico og flattbrød
Allergener; 1a, 1b, 1d, 7, 8c, 12

Brød og aioli | kr 98,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11

Hovedretter

Hamburger | kr 245,-

med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12

Kjøttkaker | kr 249,-

med ertestuing, rørte tyttebær og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Ovnsbakt hvit fisk | kr 389,-

Serveres med gulrøtter, brokkoli, erter og dill– og sitronsaus
Spør din servitør
Allergener; 4, 6, 7, 12

Konfitert andelår | kr 425,-

med karmellisert frukt, blansjert grønnkål og rødvinsaus
Allergener; 7, 9, 12

Marinert svinenakke | kr 389,-

med ovnsbakte grønnsaker, surkålstuing og estragonsaus
Allergener; 1a, 6, 7, 10, 12

Filet av hjort | kr 439,-

med rotgrønnsaker og søtpotetpuré. Serveres med viltsaus og rørte tyttebær.
Allergener; 6, 7, 9, 12

Reinsdyrskank | kr 425,-

med rotgrønnsaker, pastinakk– og hvitløkspuré og rødvinssaus
Allergener; 7, 9, 12

Vegan

Innbakt nøttestek | kr 398,-

med rosmarinsaus

Allergener; 1a, 5, 6, 8c, 9, 12

Quinoasalat | kr 225,-

med marinerte bønner, avokado, paprika, agurk og syltet rødløk. 
Serveres med bringebærvinaigrette, brød og olivenolje
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 11, 12

For de minste
Fisk | kr 198,-

Halv porsjon av hovedrett
Allergener; Se hovedretter

Kjøttkaker | kr 168,-

med gulrøtter og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Barnehamburger | kr 178,-

med salat, dressing og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

Pannekaker | kr 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7

Barnedessert | 1 kule; 46,- | 2 kuler; 58,-

Kule(r) med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7

Dessert

Lun eplekake | kr 149,-

med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b

Sjokoladefondant | kr 159,-

med friske bær, kirsebæris og bringebærcoulis
Allergener; 1a, 3, 6, 7, 12

Lun fruktkompott | kr 149,-

med kjekskrønsj og vaniljeis 
Allergener; 1a, 3, 7, 12

Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites, røsti eller fløtepoteter

*

Vi har også egen lunsjmeny.

*

Allergener

0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr