Meny

Menyen vil variere etter sesong. Vi serverer i tillegg dagens middag til kroner 198,- serveres lørdag og søndag og alle dager i juli.

Forretter

Saltbakt bete på salat 129,-

serveres med chevrecrem, nøtter og sennepsdressing

Allergener; gluten, nøtter, sennep

Blinis med røkt laks 135,-

med creme fraiche, ørrøtrogn,  rødløk og dillolje

Allergener; gluten, fisk, egg, melk, 

Sommersalat med tronefjell skinke 139,-

serveres med advocado, jordbær, parmason og balsmicokrem

Allergener; Gluten (hvete, durum), egg, svoveldioksid

Hovedretter

Løksuppe 145,-

gratinert suppe, serveres med brød og smør

Allergener; gluten (hvete, durum) melk 

Sesamgrillet ørrøt 295,-

med sesongen grønnsaker og hollandaisesaus

Allergener; egg, fisk, melk, sesamfrø

Kveite 320,-

med sesongens grønnsaker og safransaus

Allergener; gluten, fisk, melk, soya

Grillet kyllingfilet  315,-

med ananas, sesongens grønnsaker og nøttesaus

Allergener; peanøtter, soya, melk, selleri, sennep

Andebryst 335,-

med  glaserte rotgrønnsaker og appelsinsaus

Allergener; egg, melk selleri, sennep, svoveldioksid sulfitter

Hvortefilet 355,-

med glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus

Allergener; melk, selleri, sennep, svoveldioksid sulfitter

Kjøttkaker 198,-

med  poteter, ertestuing og rørte tyttebær

Allergener; hvete, bygg, havre, egg, selleri, sennep

Hamburger 195,-

med bacon, ost, salat, dressing og pommes frites

Allergener; hvete, egg, melk, selleri, sennep

Tagliatelle med kyllingfilet  225,-

serveres med grillet tomat, erter og parmasansaus

Allergener; Gluten (hvete, durum) egg, melk

Vegan

Veganlasagne 225,-

serveres med salat, brød og livenolje

Allergener; (gluten (hvete, havre, durum) 

Barne meny

FISK 145,-
halv porsjon av fisk fra hovedrett

Allergener; se fisk

KJØTTKAKER 1/95,- 2/125
med potet og gulerøtterog rømmesaus

Allergener; bygg, hvete, egg, sennep, selleri

PANNEKAKER 75,-
med bacon og blåbær

Allergener; hvete, egg, melk

BARNEHAMBURGER 145,-
med salat og og pommes frites

Allergener; Gluten (hvete), egg, melk, sennep

BARNEDESSERT 35,-/45,-
Kuleis med vaniljeis og sjokoladesaus

Allergener; egg, melk

Dessert

EPLEKAKE 129,-
med vaniljeis og krem

Allergener; Gluten, egg, melk, nøtter 

SJOKOLADE OG KASTANJE TIRAMISU 139,-
med cognacmarinerte kirsebær

Allergener; gluten , melk, egg

CREME BRULEE 129,-

Allergener; egg, melk

IRISH COFFEE 138,-
med Bushmills whiskey, brunt sukker og fløtelokk



Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotetfries eller fløtepoteter*

*Allergener:Melk og sulfitter

Vi har også en egen lunsjmeny med retter som vafler, spekemat, søtpotetfrise og omelett.