
Menyen vil variere etter sesong.
Forretter
Løksuppe | kr 158,-
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12
Spekeskinke| kr 198,-
med frukt, balsamico, aioli og flatbrød
Allergener; 1a, 1b, 1d, 3, 7, 12
Ovnsbakt chevre| kr 198,-
med salat, frukt, balsamico, lys sirup, tomat og brød
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 7, 12
Brød og aioli | kr 98,-
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11
Hovedretter
Ovnsbakt hvit fisk| kr 398,-
surret med bacon, blomkål, gulrøtter, grønnkål og beurre blanc
Allergener; 4, 6, 7, 9, 12
Grillet kyllingfilet| kr 398,-
med blomkål, brokkoli, cherrytomat, ristet ananas og nøttesaus
Allergener; 5, 6, 7, 9, 10
Filet av hjort | kr 439,-
med sopp, gulrøtter og rosenkål. Serveres med viltsaus og rørte tyttebær
Allergener; 6, 7, 9, 12, 14
Marinert svinenakke | kr 398,-
med brokkoli, sellerirot, gulrøtter, eple– og sviskekompott og sennepsaus
Allergener; 6, 7, 9, 10, 12
Reinsdyrskank | kr 425,-
med rotgrønnsaker, pastinakk– og hvitløkspuré og rødvinssaus
Allergener; 7, 9, 12
Kjøttkaker | kr 255,-
med ertestuing, rørte tyttebær og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9
Vegansk innbakt nøttestek | kr 398,-
med rosmarinsaus
Allergener; 1a, 5, 6, 8c, 9, 12
Småretter
Gratinert løksuppe | kr 179,-
Serveres med brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12
Farmers sandwich | kr 198,-
med syltet rødløk, stekt egg, bacon, ost, salat, husets dressing og røstipotet
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 12
Kylling– og baconsalat | kr 245,-
med tomat, agurk, syltet rødløk og husets dressing
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 10, 12
Chevresalat | kr 245,-
med tomat, agurk, syltet rødløk og husets dressing
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 10, 12
Hamburger | kr 245,-
med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12
Pannekaker | kr 98,-
med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7
Dirty Fries | kr 179,-
med bacon, mais, purreløk og gratinert ost
Allergener; 3, 7, 9, 10, 12
Søtpotetfries | kr 89,-
med BBQ-dressing
Allergener; 3, 7, 9, 10
For de minste
Fisk | kr 198,-
Halv porsjon av hovedrett
Allergener; Se hovedretter
Kjøttkaker | kr 179,-
med gulrøtter og fløtesaus
Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9
Barnehamburger | kr 198,-
med salat, dressing og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10
Pannekaker | kr 98,-
med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7
Barnedessert | 1 kule; 48,- | 2 kuler; 58,-
Kule(r) med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7
Dessert
Lun eplekake | kr 149,-
med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b
Crème Brûlée | kr 159,-
med frisk frukt, sorbet og bringebærcoulis
Allergener; 3, 7
Sjokoladefondant | kr 159,-
med friske bær, kirsebæris og bringebærcoulis
Allergener; 1a, 3, 6, 7, 12
Sjokoladekake | kr 169,-
med friske bær, vaniljeis og bringebærcoulis
Allergener; 3, 7
Hovedretter serveres med:
kokte poteter, pommes frites,
søtpotetfrites, røsti eller fløtepoteter
Allergener
0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr