Meny

 

Menyen vil variere etter sesong.

Forretter

Løksuppe  139,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11

Ovnsbakt chevre 149,-

med beter, syltet rødløk, balsamico og karamelliserte valnøtter

Allergener; 7, 8c, 12

Carpaccio av hjort 159,-

med tyttebærrømme, syltede beter, ristede pinjekjerner og flak av parmesan

Allergener; 3, 7, 8g, 8i

Brød og aioli 89,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11 

 

Hovedretter

Hvit fisk surret i parmaskinke med urter  389,-

Serveres med rosenkål, gulrot, sellerirotpuré og brunet smør
Spør din servitør

Allergener; 4, 6, 7, 9

Grillet kyllingfilet 398,-

med sesongens grønnsaker, ristet ananas og nøttesaus

Allergener; 5, 6, 7, 9

Konfitert andelår 425,-

med glaserte rotgrønnsaker, blansjert grønnkål, pastinakkpuré og bringebærsaus

Allergener; 6, 7, 9, 12

Filet av hjort 439,-

med pannestekte beter, gulrøtter og sopp. Serveres med viltsaus og tyttebærsyltetøy.

Allergener; 6, 7, 9, 10

Marinert svinenakke 389,-

med aspargesbønner, rosenkål, søtpotetchips og soppsaus

Allergener; 6, 7, 9, 10, 12

Lammeskank 399,-

med grønnsakstuing. En rustikk og nydelig rett.

Allergener; 9, 12

Hamburger 239,-

med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing

Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12

Kjøttkaker 239,-

med ertestuing, rørte tyttebær og fløtesaus

Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Vegan

Byggotto 279,-

med pannestekt sopp, gresskar og grønnkål.
Toppet med gresskarfrø og karamelliserte valnøtter

Allergener; 1c, 6, 9

Quinoasalat 225,-

med marinerte bønner, avokado, paprika, agurk og syltet rødløk.
Serveres med bringebærvinaigrette, brød og olivenolje

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 11, 12

For de minste
Fisk      198,-

halv porsjon av hovedrett

Allergener; se hovedrett

Kjøttkaker 168,-

med gulrøtter og fløtesaus

Allergener; 1a, 1b, 1c, 1d, 1g, 3, 6, 7, 9

Barnehamburger 178,-

med salat, dressing og og pommes frites

Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

Pannekaker 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy

Allergener; 1a, 3, 7

Barnedessert 36,-/48,-

Kuleis med vaniljeis og sjokoladesaus

Allergener; 3, 7

Dessert

Lun eplekake 149,-

med vaniljeis og pisket krem

Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b

Crème Brûlée 149,-

Allergener; 3, 6, 7

Sjokolade– og baileysmousse 159,-

med friske bær, kjekskrønsj og bringebærcoulis

Allergener; 1a, 1d, 6, 7, 11

Sjokoladekake og sorbet 169,-

Fri for allergener

Allergener; 0

Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites, røsti eller fløtepoteter

*

Vi har også egen lunsjmeny.

*

Allergener

0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr