Meny

 

Menyen vil variere etter sesong.

Forretter

Gravet laks | kr 179,-

med kremost, rødløk og sennepsaus. Serveres med Skreppa flatbrød.
Allergener; 1a, 1b, 1d, 4, 7, 10

Rypebryst | kr 215,-

med pastinakkpuré og blåbærsaus
Allergener; 7, 12

Brød og aioli | kr 98,-

Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11

Hovedretter

Lutefisk | kr 449,-

med tradisjonelt tilbehør
Allergener; 4, 7

Andebryst | kr 449,-

med rødkål, beter, marinert pære og appelsinsaus
Allergener; 7, 9, 12

Tradisjonell juletallerken | kr 398,-

med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, rosenkål og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12

Pinnekjøtt | kr 498,-

med kålrotstappe, vossakorv og sjy
Allergener; 7

Reinsdyrskank | kr 425,-

med rotgrønnsaker, pastinakk– og hvitløkspuré og rødvinssaus
Allergener; 7, 9, 12

Vegansk innbakt nøttestek | kr 398,-

med rosmarinsaus
Allergener; 1a, 5, 6, 8c, 9, 12

Småretter

Gratinert løksuppe | kr 179,-

Serveres med brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12

Lunsjtallerken | kr 198,-

med egg, bacon, stekte poteter, salat, brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11

Smørbrød med ribbe | kr 169,-

Serveres med rødkål, sennepsaus og syltet rødløk
Allergener; 1a, 1b, 1c, 7, 10, 12

Hamburger | kr 245,-

med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12

Pannekaker | kr 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7

Dirty Fries | kr 179,-

med bacon, mais, purreløk og gratinert ost
Allergener; 3, 7, 9, 10, 12

For de minste
Juletallerken med ribbe | kr 179,-

med gulrøtter, poteter og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12

Medisterkaker | kr 159,-

med poteter , gulrøtter og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12

Barnehamburger | kr 179,-

med salat, dressing og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

Pannekaker | kr 98,-

med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7

Barnedessert | 1 kule; 46,- | 2 kuler; 58,-

Kule(r) med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7

Dessert

Julens ostekake | kr 159,-

med pepperkakebunn og klementingelé
Allergener; 1a, 3, 7

Lun eplekake | kr 149,-

med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b

Riskrem | kr 149,-

med bringebærsaus
Allergener; 7

Karamellpudding | kr 159,-

med pisket krem og krokan
Allergener; 3, 7, 8a

Sjokoladekake og sorbet | kr 169,-

Fri for allergener
Allergener; 0

Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites eller røsti

Allergener

0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr