Meny

 

Menyen vil variere etter sesong.

Forretter

Bruschetta   129,-

med tomat-, rødløk- og basilikumsalat. Serveres med spekeskinke og balsamicoreduksjon

Allergener; 1a, 12

Røkt laks på blini 139,-

med ostekrem, rødløk og urteolje

Allergener; 1a, 3, 4, 7

Grillet asparges 139,-

med sprøstekt spekeskinke, syltet rødløk og brunsmørhollandaise

Allergener; 3, 7, 8i, 10

 

Hovedretter

Ovnsbakt torsk   349,-

med julienne av purre og gulrøtter, aspargesbønner, bakt cherrytomat og ramsløksaus

Allergener; 4, 7, 12

Grillet laks   349,-

med sesongens grønnsaker, marinert cherrytomat, fennikel- og mangosalat og hollandaise

Allergener; 3, 4, 7, 10, 12

Grillet kyllingfilet 345,-

med sesongens grønnsaker, ristet ananas og nøttesaus

Allergener; 5, 6, 7, 9, 10

Ytrefilét av okse   379,-

med sesongens grønnsaker, bakt løk, sellerirotpuré, ramsløksmør og rødvinsaus

Allergener; 7, 9

Svinenakke  369,-

med smørstekt gulrot, potetskiver, selleri, løk og rosmarin– og hvitløksaus

Allergener; 7, 9

Tagliatelle  284,-

med grillet kylling, paprika, sukkererter, parmesanflak, pinjekjerner og pesto. Serveres med brød og smør.

Allergener; 1a, 1c, 1d, 3, 7, 8d, 8i, 11

Hamburger 225,-

med bacon, ost, salat, dressing og pommes frites

Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

[/cs_element_layout_cell]

Vegetar / Vegan

Vegetar Tagliatelle  269,-

med sukkererter, pesto, pinjekjerner og soltørket tomat. Serveres med brød og smør.

Allergener; 1a, 1c, 1d, 3, 7, 8d, 8i, 11

Vegetar Falafelburger   225,-

med ost, salat, dressing og pommes frites

Allergener; 1a, 1c, 1d, 7, 12

Vegansk Quinoasalat   279,-

med marinerte bønner, erter, avocado og syltet rødløk. Serveres med vinaigrette, brød og olivenolje.

Allergener; 1a, 1c, 1d, 12

For de minste
Fisk      159,-

halv porsjon av hovedrett

Allergener; se hovedrett

Tagliatelle  159,-

med grillet kylling, paprika, sukkererter, parmesanflak, pinjekjerner og pesto. Serveres med brød og smør.

Allergener; 1a, 1c, 1d, 3, 7, 8d, 8i, 11

Barnehamburger 139,-

med salat, dressing og og pommes frites

Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10

Pannekaker 79,-

med bacon og blåbærsyltetøy

Allergener; 1a, 3, 7

Barnedessert 36,-/48,-

Kuleis med vaniljeis og sjokoladesaus

Allergener; 3, 7

Dessert

Sitronterte 145,-

med frukt og sorbét

Allergener; 1a, 3, 7

Ostekake  149,-

med bringebærcoulis og friske bær

Allergener; 1a, 7

SJOKOLADEKUPPEL 159,-

fylt med sitronkrem, med friske bær og ristede mandler

Allergener; 1a, 1b, 3, 7, 8a

[/cs_element_layout_grid]
Hovedretter serveres med:

kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites eller fløtegratinerte poteter*
*(Allergener; 7, 12)

*

Vi har også egen lunsjmeny.

SønDagens

Hver søndag serverer vi en egen dagens. Inkludert kaffe og dessert 268,

Allergener

0 – Ingen, 1 – Gluten (A – Hvete, B – Rug, C – Bygg, D – Havre, E – Spelt, F – Korasan, G – Durum), 2 – Skalldyr, 3 – Egg, 4 – Fisk, 5 – Peanøtter, 6 – Soya, 7 – Melk, 8 – Nøtter (A – Mandel, B – Hassel, C – Valnøtt, D – Cashew, E – Pekan, F – Pistasj, G – Paranøtt, H – Macadamia, I – Pinjekjerner), 9 – Selleri, 10 – Sennep, 11 – Sesamfrø, 12 – Svoveldioksid og sulfitter, 13 – Lupin, 14 – Bløtdyr