Menyen vil variere etter sesong.
Forretter
Gravet laks | kr 179,-
med kremost, rødløk og sennepsaus. Serveres med Skreppa flatbrød.
Allergener; 1a, 1b, 1d, 4, 7, 10
Rypebryst | kr 215,-
med pastinakkpuré og blåbærsaus
Allergener; 7, 12
Brød og aioli | kr 98,-
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 10, 11
Hovedretter
Lutefisk | kr 449,-
med tradisjonelt tilbehør
Allergener; 4, 7
Andebryst | kr 449,-
med rødkål, beter, marinert pære og appelsinsaus
Allergener; 7, 9, 12
Tradisjonell juletallerken | kr 398,-
med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, rosenkål og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12
Pinnekjøtt | kr 498,-
med kålrotstappe, vossakorv og sjy
Allergener; 7
Reinsdyrskank | kr 425,-
med rotgrønnsaker, pastinakk– og hvitløkspuré og rødvinssaus
Allergener; 7, 9, 12
Vegansk innbakt nøttestek | kr 398,-
med rosmarinsaus
Allergener; 1a, 5, 6, 8c, 9, 12
Småretter
Gratinert løksuppe | kr 179,-
Serveres med brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11, 12
Lunsjtallerken | kr 198,-
med egg, bacon, stekte poteter, salat, brød og smør
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 11
Smørbrød med ribbe | kr 169,-
Serveres med rødkål, sennepsaus og syltet rødløk
Allergener; 1a, 1b, 1c, 7, 10, 12
Hamburger | kr 245,-
med karamellisert løk, bacon, ost, salat, tomat, sylteagurk og husets egen dressing
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10, 12
Pannekaker | kr 98,-
med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7
Dirty Fries | kr 179,-
med bacon, mais, purreløk og gratinert ost
Allergener; 3, 7, 9, 10, 12
For de minste
Juletallerken med ribbe | kr 179,-
med gulrøtter, poteter og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12
Medisterkaker | kr 159,-
med poteter , gulrøtter og julesaus
Allergener; 1a, 1c, 1d, 1g, 3, 7, 9, 10, 12
Barnehamburger | kr 179,-
med salat, dressing og pommes frites
Allergener; 1a, 3, 7, 9, 10
Pannekaker | kr 98,-
med bacon og blåbærsyltetøy
Allergener; 1a, 3, 7
Barnedessert | 1 kule; 46,- | 2 kuler; 58,-
Kule(r) med vaniljeis og sjokoladesaus
Allergener; 3, 7
Dessert
Julens ostekake | kr 159,-
med pepperkakebunn og klementingelé
Allergener; 1a, 3, 7
Lun eplekake | kr 149,-
med vaniljeis og pisket krem
Allergener; 1a, 3, 7, 8a, 8b
Riskrem | kr 149,-
med bringebærsaus
Allergener; 7
Karamellpudding | kr 159,-
med pisket krem og krokan
Allergener; 3, 7, 8a
Sjokoladekake og sorbet | kr 169,-
Fri for allergener
Allergener; 0
Hovedretter serveres med:
kokte poteter, pommes frites,
søtpotet frites eller røsti
Allergener
0 - Ingen, 1 - Gluten (A - Hvete, B - Rug, C - Bygg, D - Havre, E - Spelt, F - Korasan, G - Durum), 2 - Skalldyr, 3 - Egg, 4 - Fisk, 5 - Peanøtter, 6 - Soya, 7 - Melk, 8 - Nøtter (A - Mandel, B - Hassel, C - Valnøtt, D - Cashew, E - Pekan, F - Pistasj, G - Paranøtt, H - Macadamia, I - Pinjekjerner), 9 - Selleri, 10 - Sennep, 11 - Sesamfrø, 12 - Svoveldioksid og sulfitter, 13 - Lupin, 14 - Bløtdyr