Sommerferie i Bø og på Lifjellstua

| 2 minutter lesetid

Skal du til Bø Sommarland med familien i sommer? Hva med å ta en dag i klatreparken eller leie kano på Telemarkskanalen? Å legge noen av dagene i sommerferien til Bø, vil gi deg en rekke opplevelser i kort avstand.

På Lifjellstua har vi 18 rom vi leier ut, de fleste er fjellrom med familieøye og vask, bad på gangen. Frokost, håndkle og sengetøy er inkludert i prisen.  Vi har og en hytte med sengeplass til 8-10 personer, eget kjøkken og bad.  Restauranten på Lifjellstua holder åpen hver dag fra 11-21.00. Vi ha a la carte meny og dagens. Lifjellstua ligger kun 17 minutters kjøretur fra Bø sentrum, og 10 minutter fra Bø Sommarland og Høyt og lavt klatrepark. Det er lurt å forhåndsbestille billetter til aktivitetene, da det restriksjoner på antall besøkende grunnet korona.  Billetter bestilles på hjemmesiden til den enkelte bedrift. Se en oversikt under.

Rett på utsiden finner du vakker natur og stier i fjellet. Du skal ikke langt opp før du har utsikt elt til Grenland og Gaustatoppen. På sommeren holder Bø og Lifjell turridning til på Lifjell og du kan leie hester i fjellet

 

Topp 5 aktiviteter å gjøre i sommerferien på Lifjell og i området rundt Bø.

Topp 5 ting å gjøre på Lifjell

Topp 5 ting å gjøre i sommerferien i Bø: