Skattejakt midt i Telemark

| 3 minutter lesetid

Gå på skattejakt i sommerferien, sjekk inn og vinn utrolige premier!!

Vi har plukket ut opplevelser som gjør ferien ekstra fin her i Midt-Telemark regionen; Bø, Sauherad og Nome.  «Skattejakt midt i Telemark» er en aktivitetskonkurranse hvor du kan vinne masse fine premier. Gratis billetter, gavekort og ikke minst to ferieopphold til neste år. For å delta må du gjøre dette:

  1. Last ned appen Trimpoeng og registrer deg.
  2. Velg konkurransen «Skattejakt midt i Telemark 2020» og meld deg på.
  3. Du ser nå listen over skattene/turmålene. Velg turmål og sank poeng!

Skattejakten har hele 40 sjekk-inn punkter verdt et besøk. Noen er lett tilgjengelige, andre må du jobbe litt for å nå. Velg deg ut en eller flere skatter for dagen, sjekk inn og få poeng.

Skattejakten er delt inn i tre ulike konkurranser:

1. Hovedpremie: To heldige deltakere vinner hovedpremie som kan brukes neste år til samlet verdi av 10 000 kr!! For å være med i trekningen trenger du bare å besøke minimum 4 skatter/turmål innen 31. august. Hovedpremiene du kan vinne er;

    • Opphold på Lifjellstua og inngang i Bø Sommarland: Billetter til hele familien i Bø Sommarland fri bruk av cabana VIP lounge, med overnatting på Lifjellstua i 3 netter inkl. en dagens middag for hele familien. Totalverdi kr 6500,-! 
    • Opphold på Lerkekåsa Vingård: Overnattingspakke med overnatting i vintønne, hus eller tømmerhytte inkl. mat og vinsmaking. Totalverdi kr 3500,-!
    • Disse to premiene benyttes sommer 2021.

2. Ukentlig konkurranse: Sjekk inn én gang i uka, og bli med i ukens premie. Ny premie annonseres hver uke på Facebook, og vinneren trekkes på mandager etter klokken 18.00. For premieoversikt, se nedenfor.

3. Fotokonkurranse: Ta bilde av ditt besøk ved de ulike skattene/turmålene, tag #skattejakt2020 og bli med i trekningen av en hengekøye fra Ticket to the Moon og gavekort på Sønstebøtunet som kan brukes i alle butikker (ikke Vinmonopolet) til en verdi av kr 500,-!

Ukespremier

Du har muligheten til å vinne ukentlige premier ved å sjekke inn ved minst én av skattene i løpet av uka! Her er premiene du kan vinne;

Følg med på vår Facebook side for å vite hvilken premie du kan vinne hver uke og Trimpoeng nettsiden for mer info om turmål og poengoversikt. Konkurransen varer frem til 31. august 2020. Lykke til!

Skattejakten er en morsom aktivitet passer for alle. Ta med deg familien og venner ut på skattejakt midt i Telemark!

 

Skattejakten er sponset av;