Reisen hit

Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark og er ditt nærmeste høyfjell enten du kommer fra Danmark (Larvik) eller du bor i det sentrale østlandsområdet.

Adresser

  •  Vinterland – Lifjellvegen 951, 3804 Bø i Telemark
  •  Skisenteret – Lifjellvegen 833, 3804 Bø i Telemark
  • Lifjelltunet - Krintovegen 70, 3804 Bø i Telemark

Det er parkering både ved Skisenteret (gratis) og ved Vinterland (betaling). For langrennturister er det betalt parkering på den store kommunale parkeringsplassen på Jønnbu/ved Vinterland. Prisen er kr. 50 pr døgn.

Det er mulig å kjøpe årskort for parkering på Lifjell hos Midt-Telemark Kommune.

Veibeskrivelser

Fra Oslo

Kjør E 18 fra Oslo til Drammen. Fra Drammen, ta E 134 via Kongsberg og til Notodden. Kjør gjennom Notodden og ta av til Bø på Reshjemvegen. Kjør så til Sommarlandkrysset (ca 23 km) og ta til høyre inn på Lifjellvegen som tar deg helt opp til Lifjell.

Fra Larvik

Ta E 18 fra Larvik til Porsgrunn i retning Kristiansand. Fra Porsgrunn Rv 36 mot Skien og Bø. Ta første avkjørsel til høyre i rundkjøringen i Bø og kjør til Sommarlandkrysset. Ta inn til venstre på Lifjellvegen og kjør de siste 8 kilometerne til Lifjell.

Fra Drammen

Ta E 134 via Kongsberg og til Notodden. Kjør gjennom Notodden og ta av i tredje avkjørsel i rundkjøring til Bø på Reshjemvegen. Kjør så til Sommarlandkrysset (ca 23 km) og ta til høyre inn på Lifjellvegen som tar deg helt opp til Lifjell.

Fra Kristiansand

Kjør E 18 mot Oslo. Når du kommer til Stathelle tar du av mot Herre. Kjør til du møter riksvei 36 og følg denne mot Bø/Seljord. Ta første avkjørsel til høyre i rundkjøringen i Bø og kjør til Sommarlandkrysset. Ta inn til venstre på Lifjellvegen og kjør de siste 8 kilometerne til Lifjell.