Book overnatting her

Lifjelltunet

Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend på toppen av Lifjell. Den flotte solrike beliggenheten med utsikt over Telemarks fjellandskap, gjør Lifjelltunet til et perfekt sted å tilbringe noen flotte sommerdager.

Det er kun 8 km til Bø Sommarland og 12 km til handelssentrumet Bø med de fleste tilbud av butikker, restauranter, kino, svømmehall mv

Turløypene starter rett utenfor hyttedøren og du kan velge både lette og mer krevende alternativer.

På området er det et servicebygg med resepsjon og en butikk hvor man kan få kjøpt en del matvarer, toalettsaker, brus/mineralvann, is, sjokolade mv. Det er internettilgang og kabel TV (Altibox) i alle hyttene.

Lifjellstua med en koselig restaurant ligger kun 500 meter fra Lifjelltunet og det er 12 km til handelsstedet Bø med alle servicetilbud.

Vi har 5 ulike kategorier hytter. Velg selv om du vil leie hytte med 4, 5, 6, 7 eller 8 sengeplasser.

I tillegg har vi to større hytter med inntil 10 sengeplasser.

Opplev Lifjell med sine 20 fjelltopper over 1000 moh, som er godt egnet for  toppturer rett utenfor hyttedøren.

Praktisk informasjon

Innsjekk fra kl. 15 og utsjekk senest kl. 11.00.

Sengetøy(laken, putetrekk og dynetrekk) må man ta med- alternativt kan dette leies hos oss for kr. 149 per sett. Håndklær må også tas med - alternativt leie hos oss for kr. 89 per sett ( 1 stort og 1 lite).

Det er en toalettrull og en tørkerull i hyttene. Trenger man flere kan dette kjøpes i vår Fjellbutikk. Det er også vaskemidler, håndsåpe og oppvaskmiddel/kopphåndkle og oppvaskklut.

Det er basert på at man vasker ut hytten selv ved avreise - alternativt kan utvask kjøpes av oss for kr. 900 - 1300 avhengig av hyttestørrelse.

Nøkler utleveres ved innsjekk i resepsjonen på Lifjelltunet. Ved sen ankomst - ta kontakt for å avtale nærmere.

Hyttene

4-SENGS HYTTE


Les Mer

5-SENGS HYTTE

 

Les Mer

6-SENGS HYTTE

Les Mer

7-SENGS HYTTE


Les Mer

KARIBU


Les Mer

ANDERSBU


Les Mer