Velkommen til vintersesongen 2022-2023

| 2 minutter lesetid

Vi gleder oss til å ta i mot våre gjester til en ny vintersesong på fjellet. Det er krevende tider med betydelige kostnadsøkninger generelt og strøm kostnadene spesielt.

Vi er i full gang med forberedelsene til sesongen og planlegger for å kunne gi alle våre gjester flotte skiopplevelser på fjellet også denne vinteren. Som vanlig lanserer vi nå i oktober vårt svært gunstige førsesongtilbud på årskort. De økte energi-kostnadene gjør det vanskelig å unngå en viss økning i billettprisene, men vi er usikre så langt på hvor mye økningen blir.

Vi gjør et imidlertid et unntak for våre beste og mest lojale gjester: Alle som kjøper SESONGKORT før 20.november, får disse til fjorårets pris!

Vi åpner for salg med betaling via bank 17.oktober. Kortene kan også kjøpes i skiutleien i Skisenteret helgene 12/13 og 19/20 november kl. 12-14.

Ellers vil følgende gjelde for sesongen 22/23 på Lifjell:

– sesongåpning 26.12 (ev helger før jul dersom snøforholdene tillater)
– åpent lørdag/søndag og hver dag i ferier
– åpningstider: 10-15.30 tom uke 6 – 10-16 fra uke 7
– kveldskjøring i Skisenteret tirsdag og fredag 17.30-20.30 fra januar
– type heiskort vil være de samme som forrige sesong med en liten endring: gratis kort 0-6 år deles kun ut dersom det kjøpes et voksen kort samtidig
– vi vil ut fra forholdene redusere noe på bruk av lys og varme. I tillegg planlegger vi for en mer energieffektiv snøproduksjon.

Vi krysser fingrene for en tidlig vinter med kulde og mye natursnø. Vi er optimister og ser frem til å ønske dere alle velkommen til en ny flott vintersesong på Lifjell!