Opplev sommeren i Bø, Midt-Telemark og Nome

Har du ikke bestilt sommerferien din i år enda? Velkommen til hjertet av Telemark!

Her kan du oppleve action i Bø Sommarland, idylliske båtturer langs Telemarkskanalen, spennende utfordringer i Høyt & Lavt Klatrepark Bø eller teste ferdighetene dine på Norsjø Wakeboardbane. Du kan også dra på eventyrlige vandreturer til Gygrestolen eller Lifjell, spille golf på Norsjø, eller bare bade og slappe av på din favorittcampingplass. Nyt lokal mat og drikke, og besøk sjarmerende gårdstun og utstillinger som gir ferien det lille ekstra, slik at du blir en dag ekstra.


Hotell, telt, camping eller glamping?


Book overnatting

Bo tett på sommerens eventyr

Her kan du bo tett på aktivitetene, enten du foretrekker hotell, campingplass, hytte eller glamping ute i naturen. Bø, Midt-Telemark og Nome er et sant mekka for deg som ferierer med campingvogn, bobil eller telt. Med hele 18 campingplasser innenfor en radius på 2 mil fra Bø i Telemark, er dette virkelig en av Norges mest pulserende campingregioner.

Flere av våre overnattingssteder tilbyr også aktivitetspakker med både Bø Sommarland, Telemarkskanalen og golf for å gjøre oppholdet ditt så enkelt som mulig.


Klar for en VANNvittig opplevelse?


Besøk Bø Sommarland

Tips til sommeraktiviteter

I tillegg til bading i Bø Sommarland (som har en spennende nyhet i år!), er det muligheter for bading langs Norsjø, Telemarkskanalen, elver og kulper. Ikke glem å sjekke ut alle de flotte badeplassene i regionen vår! Du kan også leie kano eller kajakk for å virkelig utforske disse fantastiske områdene.

Visste du at Lindheim nylig har åpnet en ny hagerestaurant? Her kan du nyte en unik matopplevelse fra "jord til bord" med egendyrkede råvarer fra kjøkkenhagen, frukthagen og skogen, i tillegg til napolitansk surdeigspizza. Du kan også oppleve sidersafari og badstuehopping, og selvsagt en av de vakreste båtturene på Telemarkskanalen med MS Telemarken.

Nedenfor finner du flere tips til sommeraktiviteter i Bø, Midt-Telemark og Nome!

TOPP 10 FAMILIEAKTIVITETER

Planlegger du en familieutflukt og leter etter morsomme aktiviteter å fylle dagene med? Vi har laget en liste med de 10 beste aktivitetene!

Les Mer

TOPP 10 KULTURAKTIVITETER

Fra førsteklasses øl til kunstgallerier og ikoniske arkitektoniske mesterverk fra Norges imperiale tid.

Les Mer

FESTIVALER & ARRANGEMENT

Det arrangeres en rekke spennende arrangement og festivaler i området. Bli med på en unik opplevelse i sommer!

Les Mer

PÅ TUR MED VENNEGJENGEN

Er gjengen på jakt etter en fantastisk tur fylt med latter, bobler og spennende aktiviteter? Da bør dere virkelig vurdere en tur til Midt-Telemark og Nome!

Les Mer

Inspirasjon til sommerferien

Ordtaket "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" passer godt her, for det er alltid mye spennende å finne på, enten det pøser ned eller solen skinner. Klikk på en av boksene under og la deg inspirere.

CAMPING

Midt-Telemark og Nome er en av Norges største campingregioner. Se alle campingplassene våre her.

Les Mer

AKTIVITETER

I Midt-Telemark og Nome finner du et bredt spekter av aktiviteter som passer perfekt for familieferier, parferier eller utflukter med vennegjengen.

Les Mer

FRUKT & KULTUR

Fruktbygda med frukttrær og gårdsbutikker til kulturopplevelser alt fra Ulefoss Hovedgaard, Øvre Verket, Evju Bygdetun med mer. 

Les Mer

TIPS FOR REGNVÆRSDAGER

Når regnet høljer ned, trenger du ikke la deg stoppe av været! Her er noen tips til hva du kan finne på.

Les Mer