Opplev sommeren i Bø, Midt-Telemark og Nome

Er det lenge siden du tilbragte noen feriedager i regionen vår? Da har du ekstra mye å glede deg til!

Det er ingen tvil om at Bø, Midt-Telemark og Nome har alt du trenger for å skape noen uforglemmelige sommerminner for hele familien. Utforsk Bø Sommarland, nyt idyllen langs Telemarkskanalen, opplev hyggelige museer og gallerier, eller stikk innom sjarmerende gårdsbutikker — her er det noe for enhver smak! Selv om Bø Sommarland er en populær attraksjon, er det også mange skjulte skatter å oppdage. Er du klar for et eventyr?

Skap minner for livet

Bø, Midt-Telemark og Nome er et sant mekka for deg som ferierer med campingvogn, bobil eller telt. Med hele 18 campingplasser innenfor en radius på 2 mil fra Bø i Telemark, er dette virkelig en av Norges mest pulserende campingregioner. Bare et steinkast unna ligger Fruktbyda, som er kjent for å levere den beste fruktopplevelsen i landet. Utforsk de fantastiske omgivelsene i regionen vår, og vi kan forsikre deg om at du vil skape minner for livet!

Klar for en VANNvittig opplevelse?


Besøk Bø Sommarland

Tips til sommeraktiviteter

I tillegg til action og bading i Bø Sommarland (som har en spennende nyhet i år!), er det muligheter for bading langs Norsjø, Telemarkskanalen, elver og kulper. Ikke glem å sjekke ut alle de flotte badeplassene i regionen vår! Du kan også leie kano eller kajakk for å virkelig utforske disse fantastiske områdene.

Lyst på mer spenning? Ta turen til Norsjø Golfbane og test ferdighetene dine på Norges fineste golfbane, eller besøk klatreparken Høyt & Lavt Bø for moro som passer for hele familien. Ikke minst er det verdt å ta en tur til vår mest populære vandretur, Gygrestolen, på ettermiddagen.

Nedenfor finner du flere tips til sommeraktiviteter i Bø, Midt-Telemark og Nome!

TOPP 10 FAMILIEAKTIVITETER

Planlegger du en familieutflukt og leter etter morsomme aktiviteter å fylle dagene med? Vi har laget en liste med de 10 beste aktivitetene!

Les Mer

TOPP 10 KULTURAKTIVITETER

Fra førsteklasses øl til kunstgallerier og ikoniske arkitektoniske mesterverk fra Norges imperiale tid.

Les Mer

FESTIVALER & ARRANGEMENT

Det arrangeres en rekke spennende arrangement og festivaler i området. Bli med på en unik opplevelse i sommer!

Les Mer

PÅ TUR MED VENNEGJENGEN

Er gjengen på jakt etter en fantastisk tur fylt med latter, bobler og spennende aktiviteter? Da bør dere virkelig vurdere en tur til Midt-Telemark og Nome!

Les Mer


Hotell, telt, camping eller glamping?


Book overnatting

Inspirasjon til sommerferien

Ordtaket "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" passer godt her, for det er alltid mye spennende å finne på, enten det pøser ned eller solen skinner. Flere av våre overnattingssteder tilbyr også aktivitetspakker med både Sommarland, Telemarkskanalen og golf. Klikk på en av boksene under og la deg inspirere.

CAMPING

Midt-Telemark og Nome er en av Norges største campingregioner. Se alle campingplassene våre her.

Les Mer

AKTIVITETER

I Midt-Telemark og Nome finner du et bredt spekter av aktiviteter som passer perfekt for familieferier, parferier eller utflukter med vennegjengen.

Les Mer

FRUKT & KULTUR

Fruktbygda med frukttrær og gårdsbutikker til kulturopplevelser alt fra Ulefoss Hovedgaard, Øvre Verket, Evju Bygdetun med mer. 

Les Mer

TIPS FOR REGNVÆRSDAGER

Når regnet høljer ned, trenger du ikke la deg stoppe av været! Her er noen tips til hva du kan finne på.

Les Mer