Opplev

 
 

Lifjell er bare en kort 20-minutters kjøretur fra Bø sentrum. Dette stedet er det nærmeste høyfjellet for hele det sentrale Østlandet og tilbyr en rekke fantastiske opplevelser.

Når vinteren legger sitt hvite teppe over Lifjell, blir hele 80 km med skiløyper nøye preparert, og både alpin- og langrennsentusiaster finner glede her. Lifjell Skisenter og Vinterland byr på flotte nedfarter og utfordringer, som passer for både erfarne skikjørere og de som ønsker å prøve seg på ski for første gang.

Lifjell er det perfekte reisemålet for de som drømmer om en idyllisk vinterferie!

Vinteraktiviteter i Bø og Midt-Telemark


LIFJELL SKISENTER

Lifjell Skisenter har fine nedfarter med varierende vanskelighetsgrad fra 350 til 1200 meter, og Telemarks største flomlysanlegg.

Les Mer

LANGRENN

Opplev totalt 80 km langrennsløyper i flott fjellterreng på Lifjell, eller langrennsløyper i Bø og Nome i nydelig skogsterreng.

Les Mer

WEBKAMERA

Lurer du på hvordan været er på fjellet? Ta en titt på våre webkamera på Lifjell;

Les Mer

RIDETURER

Opplev flott natur fra hesteryggen med Bø og Lifjell Turridning.

Les Mer

O'LEARYS

På Sønstebøtunet i Bøgata kan du ta med venner og familie til å spille bowling, biljard, Mario Kart, dart og mye annet gøy i spillehallen til O'Learys!

Les Mer

ALPAKKA VANDRING

Svenseid tilbyr opplevelser og turer med alpakka.

Les Mer

MIDT-TELEMARK MUSEUM

I Midt-Telemark har vi fire ulike museer hvor du kan komme tett på kultur, historie og kunst.

Les Mer

GULLBRING KULTURHUS

Gullbring Kulturhus er et regionalt kulturhus med teatersal, kino, svømmebasseng, galleri, kafé og idrettshall.

Les Mer

SAUNA OPPLEVELSE

Lyst til å prøve nydelig sauna opplevelse med 2-retters middag rett ved Hogga sluse i Lunde? Heksas Kjøkken tilbyr nå leie av nydelig badstue med muligheter for å isbading rett i Telemarkskanalen!

Les Mer

HVA SKJER?

Se arrangementoversikten i Bø, Nome og Sauherad.

Les Mer

HOLLANE SETER

Hollane seter ligger idyllisk til midt inne på Lifjell. Et populært mål sommer som vinter. Servering og overnattingsmuligheter med DNT – avtale.

Les Mer

HEIT TELEMARK

Velkommen til Heit Telemark som ligger idyllisk til ved Norsjø, i hjertet av Telemark. Saunaen ligger på Lien Gård hvor de produserer frukt, bær og honning, samt driver en sauna.

Les Mer

HYTTE PÅ LIFJELL

Ønsker du egen hytte på fjellet er Lifjell i Bø i Telemark et utmerket valg.

Les Mer

 
 


Lifjell spenner seg over kommunene Bø, Hjartdal, Notodden og Seljord, og strekker seg over nesten 200 kvadratkilometer.

Terrenget på høyfjellet kan sammenlignes med en miniatyrversjon av Jotunheimen, med en rekke majestetiske topper som når høyder på over 1200 meter over havet.

Det blir det også lagt ned innsats i prepareringen av vakre langrennsløyper som strekker seg over hele 80 kilometer, med en tilhørende opplyst løype i det vakre Nordbøåsen-landskapet.

Hytteområdene og alpinanlegget ligger her på imponerende høyder, mellom 700 og 800 meter over havet.

Ikke langt unna finner du Bø i Midt-Telemark, en pulserende bygd som byr på et bredt spekter av shoppingmuligheter, håndverkstjenester, utsøkte restauranter, en innbydende svømmehall og en moderne kino.