Image

Opplev

Opplev

Velkommen til regionen vår!


Gled deg over skiløyper som snor seg gjennom snødekte skoger, utforsk islagte innsjøer perfekte for skøyting, saunaopplevelser og mye mer. Midt-Telemark og Nome har alt du trenger for å skape minnerike vinteropplevelser!

Lifjell er bare en kort 20-minutters kjøretur fra Bø sentrum, som er det nærmeste høyfjellet for hele det sentrale Østlandet. Terrenget kan sammenlignes med en miniatyrversjon av Jotunheimen, med en rekke majestetiske topper som når høyder på over 1200 meter over havet.

Det blir det også lagt ned innsats i prepareringen av vakre langrennsløyper som strekker seg over hele 80 kilometer, med en tilhørende opplyst løype i det vakre Nordbøåsen-landskapet.Lifjell Skisenter og Vinterland byr på flotte nedfarter og utfordringer, som passer for både erfarne skikjørere og de som ønsker å prøve seg på ski for første gang.

Vinteraktiviteter i Midt-Telemark og Nome


LIFJELL SKISENTER

Lifjell Skisenter har fine nedfarter med varierende vanskelighetsgrad fra 350 til 1200 meter, og Telemarks største flomlysanlegg.

Les Mer

LANGRENN

Opplev totalt 80 km langrennsløyper i flott fjellterreng på Lifjell, eller langrennsløyper i Bø og Nome i nydelig skogsterreng.

Les Mer

WEBKAMERA

Lurer du på hvordan været er på fjellet? Ta en titt på våre webkamera på Lifjell;

Les Mer

RIDETURER

Opplev flott natur fra hesteryggen med Bø og Lifjell Turridning.

Les Mer

O'LEARYS

På Sønstebøtunet i Bøgata kan du ta med venner og familie til å spille bowling, biljard, Mario Kart, dart og mye annet gøy i spillehallen til O'Learys!

Les Mer

ALPAKKA VANDRING

Svenseid tilbyr opplevelser og turer med alpakka.

Les Mer

MIDT-TELEMARK MUSEUM

I Midt-Telemark har vi fire ulike museer hvor du kan komme tett på kultur, historie og kunst.

Les Mer

GULLBRING KULTURHUS

Gullbring Kulturhus er et regionalt kulturhus med teatersal, kino, svømmebasseng, galleri, kafé og idrettshall.

Les Mer

SAUNA OPPLEVELSER

Lyst til å prøve nydelig sauna opplevelse med 2-retters middag rett ved Hogga sluse i Lunde? Heksas Kjøkken tilbyr nå leie av nydelig badstue med muligheter for å isbading rett i Telemarkskanalen!

Les Mer

HOLLANE SETER

Hollane seter ligger idyllisk til midt inne på Lifjell. Et populært mål sommer som vinter. Servering og overnattingsmuligheter med DNT – avtale.

Les Mer

HEIT TELEMARK

Velkommen til Heit Telemark som ligger idyllisk til ved Norsjø, i hjertet av Telemark. Saunaen ligger på Lien Gård hvor de produserer frukt, bær og honning, samt driver en sauna.

Les Mer

HYTTE PÅ LIFJELL

Ønsker du egen hytte på fjellet er Lifjell i Bø i Telemark et utmerket valg.

Les Mer