Opplev

 
 

20 minutter fra Bø sentrum ligger Lifjell. Lifjell er det det nærmeste høyfjellsområdet for hele det sentrale Østlandet. Her kommer du raskt på høyfjellet og skiferien på alpint eller langrenn er godt innafor rekkevidde.

Det prepareres totalt 80 km med skiløyper på Lifjell om vinteren, og bakkene i Lifjell Skisenter og Vinterland utgjør et godt alpint tilbud for store og små.

Opplev idyll i vinterferien din på Lifjell! Vinterferien er i uke 8 for Vestfold og Telemark:  22.-26. februar 2021. Vinterferien ellers i landet holder til i uke 8 og uke 9 (22.-26. februar og 1.-5. mars).

Vinteraktiviteter i Bø og Midt-Telemark


LIFJELL SKISENTER

Lifjell Skisenter har fine nedfarter med varierende vanskelighetsgrad fra 350 til 1200 meter, og Telemarks største flomlysanlegg.

Les Mer

LANGRENN PÅ LIFJELL

Totalt 80 kmlangrennsløyper i flott fjellterreng.

Les Mer

LANGRENN I BØ

Et flott løypenett på ca 55 km.

Les Mer

LANGRENN I NOME

I Nome kommune finner du tre lysløyper og flere titall av km medpreparerte skiløyper.

Les Mer

HYTTE PÅ LIFJELL

Ønsker du egen hytte på fjellet er Lifjell i Bø i Telemark et utmerket valg.

Les Mer

OVERNATTING

Les mer om overnatting i Bø/Nome/Lifjell-området

Les Mer


Fra Lifjell er det kun 12 km til Bø sentrum som har et bredt tilbud av butikker, håndverkertjenester, restauranter, svømmehall og kino.

Vinterdestinasjonen midt i Telemark kan derfor tilby en skiferie med masse muligheter. Nær Bø sentrum blir det også preparert fine langrenns løyper 80 km med tilhørende lysløype i Nordbøåsen.

Lifjell dekker store deler av kommunene Bø, Hjartdal, Notodden og Seljord – med et fjellområde på nærmere 200 km2. Høyfjellsterrenget er som et Jotunheimen i miniatyr, med flere flotte topper over 1200 moh.

Hytteområdene og alpinanlegget ligger på 700 – 800 moh.