Opplev

 
 

20 minutter fra Bø sentrum ligger Lifjell. Lifjell er det nærmeste høyfjellsområdet for hele det sentrale Østlandet. Her kommer du raskt på høyfjellet og skiferien på alpint eller langrenn er godt innenfor rekkevidde.

Det prepareres totalt 80 km med skiløyper på Lifjell om vinteren, og bakkene i Lifjell Skisenter og Vinterland utgjør et godt alpint tilbud for store og små.

Opplev idyll i vinterferien din på Lifjell! Vinterferien er i uke 8 for Vestfold og Telemark: 20.-24. februar 2023. Vinterferien ellers i landet holder til i uke 8,uke 9 og uke 10 (20.-24. februar, 27.-3. mars og 6.-10. mars).

Vinteraktiviteter i Bø og Midt-Telemark


LIFJELL SKISENTER

Lifjell Skisenter har fine nedfarter med varierende vanskelighetsgrad fra 350 til 1200 meter, og Telemarks største flomlysanlegg.

Les Mer

LANGRENN

Opplev totalt 80 km langrennsløyper i flott fjellterreng på Lifjell, eller langrennsløyper i Bø og Nome i nydelig skogsterreng.

Les Mer

WEBKAMERA

Lurer du på hvordan været er på fjellet? Ta en titt på våre webkamera på Lifjell;

Les Mer

RIDETURER

Opplev flott natur fra hesteryggen med Bø og Lifjell Turridning.

Les Mer

YOGAGÅRDEN

I Bø finner du Yogagårdens fine grønne låve-shala med varierte yogaklasser, kurs, workshops og retreats. Nyt en god kopp kaffe i loungen eller hengekøya etter yoga.

Les Mer

ALPAKKA VANDRING

Svenseid tilbyr opplevelser og turer med alpakka.

Les Mer

MIDT-TELEMARK MUSEUM

I Midt-Telemark har vi fire ulike museer hvor du kan komme tett på kultur, historie og kunst.

Les Mer

GULLBRING KULTURHUS

Gullbring Kulturhus er et regionalt kulturhus med teatersal, kino, svømmebasseng, galleri, kafé og idrettshall.

Les Mer

SAUNA OPPLEVELSE

Lyst til å prøve nydelig sauna opplevelse med 2-retters middag rett ved Hogga sluse i Lunde? Heksas Kjøkken tilbyr nå leie av nydelig badstue med muligheter for å isbading rett i Telemarkskanalen!

Les Mer

HVA SKJER?

Se arrangementoversikten i Bø, Nome og Sauherad.

Les Mer

HOLLANE SETER

Hollane seter ligger idyllisk til midt inne på Lifjell. Et populært mål sommer som vinter. Servering og overnattingsmuligheter med DNT – avtale.

Les Mer

HEIT TELEMARK

Velkommen til Heit Telemark som ligger idyllisk til ved Norsjø, i hjertet av Telemark. Saunaen ligger på Lien Gård hvor de produserer frukt, bær og honning, samt driver en sauna.

Les Mer

HYTTE PÅ LIFJELL

Ønsker du egen hytte på fjellet er Lifjell i Bø i Telemark et utmerket valg.

Les Mer

 
 


Fra Lifjell er det kun 12 km til Bø sentrum som har et bredt tilbud av butikker, håndverkertjenester, restauranter, svømmehall og kino.

Vinterdestinasjonen midt i Telemark kan derfor tilby en skiferie med masse muligheter. Nær Bø sentrum blir det også preparert fine langrenns løyper 80 km med tilhørende lysløype i Nordbøåsen.

Lifjell dekker store deler av kommunene Bø, Hjartdal, Notodden og Seljord – med et fjellområde på nærmere 200 km2. Høyfjellsterrenget er som et Jotunheimen i miniatyr, med flere flotte topper over 1200 moh.

Hytteområdene og alpinanlegget ligger på 700 - 800 moh.