Informasjon


Covid-19

Vi følger alle retningslinjer, vasker kasseområder, prøverom og andre overflater ofte. Vis hensyn til andre kunder og ansatte, hold avstand og bruk antibac som står rundt på senteret. Vi ønsker at du skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss.Lekerom

I 3.etg finner du vårt lekerom. ( for tiden stengt pga. Covid-19) Her kan barna leke å kose seg. All lek foregår på eget ansvar. Vi hensyn til hverandre.

Parkering

Hos oss er det godt med parkeringsplasser. Vi har også et eget parkeringshus med direkte inngang til senteret og Coop Extra. Deilig både på kalde vinterdager, regnversdager og varme sommerdager. All parkering er gratis. Parkeringshusets åpningstider er 07.00-23.00

Toaletter

Det finnes 3 toaletter hos oss hvor to av de er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Heis

 Senteret vårt er tilrettelagt funksjonshemmede, og vi har heis til alle våre etasjer.

Flott uteområde med servering

Ta deg et pust i bakken. Vi er så heldige at vi har en flott uteservering på fremsiden av senteret. Her kan du nyte en kaffe, kake, is eller noe godt å spise. Fra 18.00 åpner restauranten med deilig mat og drikke.

Gavekort

Du får kjøpt gavekort til hele senteret ( gjelder ikke Vinmonopolet). Dette kan brukes i alle butikkene på senteret. Kjøpes i butikken kånn2 i 3.etg. Les mer om våre gavekort her.

Hjertestarter

I første etasje finner du hjertestarter. Den er lokalisert rett på andre siden av kassene til Coop Extra.