Om oss

 
 
Visit Bø

Visit Bø er destinasjonsselskapet for Midt-Telemark og Nome kommune. Bø, Gvarv, Akkerhaugen, Ulefoss og Lunde er steder vi jobber med. Her finnes så utrolig mye spennende, og vi setter pris på alle våre dyktige medlemmer.

Ønsker du å bli medlem og dermed synlig på visitbø.no? Vi gleder oss til å høre fra deg😊

En viktig del av Visit Bø er web-modellen vår. Vi tilbyr egne bedriftswebsider for både reiselivsbedrifter, annet næringsliv og arrangører.
Bohotell.no, fruktbygda.no, kanalcamping.no, breivagjesegaard.no, lifjell.no er alle eksempler på bedrifter med egne websider i samme portal. Ønsker du å bli en del av dette nettverket så ta gjerne kontakt. Vi gleder oss til å samarbeide digitalt med flere lokale bedrifter.


    Hvem er vi?


    Marianne Dale

    Daglig leder
    Mail: [email protected] // Tlf: 413 33 310


    Anette Schia Kaasa

    Web- og markedskoordinator
    Mail: [email protected] // Tlf: 976 94 844


    Tormod Hynne

    Prosjektleder for TelemarksVeka
    Mail: [email protected] // Tlf: 907 29 744


    Anne Humlebrekke

    Prosjektkoordinator for TelemarksVeka
    Mail: [email protected] // Tlf: 992 78 240


    Prosjekter vi jobber med

    TelemarksVeka
    TelemarksVeka
    er et stort prosjekt under Visit Bø. Dette er et samarbeid med TV 2 som nå er på sitt femte år. Ca. 50 næringslivsbedrifter, lokale idrettslag, Norges Skiforbund, Visit Telemark og flere destinasjoner i Telemark. Hovedarrangementene i TelemarksVeka er «Sommerfest fra Telemark» – underholdsshow på TV 2 med kjente artister. Dette har vært arrangert 3 år i Bø Sommarland  og ble i 2021 arrangert ved Lunde Sluse (Lunde Sluseamfi). Det norske skilandslaget har hatt sitt treningssamling på Bø Hotell og deltatt i Sommarland Skifestival og Kanalrennet i Lunde.

    Mange av Norges beste skiløpere har trent i Lifjellbakken i mange år, og mange har ønsket et motbakkerenn. Nå i 2021 vil Skarphedin Langrenn innfri ønskene og lanserer herved Norges mest spektakulære rulleskirenn; Lifjell Opp. Rulleskirennet går i klassisk med start ved Høyt & Lavt nær Bø Sommarland. Målgang er ved Lifjellstua på toppen, 760 moh. Distansen er 8,8 km.

    Det er mye innhold i prosjektet TelemarksVeka, trykk her for å lese mer.

    Bærekraftig reisemål
    Vi har siden 2020 satt i gang prosessen mot merket «Bærekraftig reisemål» av Innovasjon Norge. Merkeordningen er et verktøy for å systematisere arbeidet med bærekraft på oss som reisemål. Ved å kartlegge kriterier hva gjelder miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft signaliserer dette at oss som destinasjonen er i gang med et langsiktig arbeid for økt bærekraft. Vi er i første fase av dette arbeidet pr 2021. Følg med på vår nettside for oppdateringer.

    Ønsker du å lese mer om merkeordningen, trykk her.

    Inkluderende reiseliv
    Reiselivsbedrifter i kommunene Midt-Telemark og Nome har i lengre tid sett behovet for bedre tilrettelegging for funksjonshemmede, men de har manglet kunnskap om hvordan de best kan gjøre dette. Resultatet ble prosjektet «Inkluderende reiseliv i Telemark», finansiert av Innovasjon Norge og deltaker- bedriftene og gjennomføres april 2020 – april 2023.

    Bedriftene er enige om at de i felleskap ønsker å bli best i landet på tilrettelegging av reiselivet, slik at alle som har reiselyst skal ha mulighet til å velge oss som reisemål. De jobber mot å kunne tilby deg reise- og fritidsopplevelser, uansett hva dine begrensninger er. De er også enige om at et godt sted å besøke er et godt å bo.

    Ønsker du å lese mer om vårt arbeid for å bli et mer inkluderende reiseliv, trykk her.

    NOW PLAYING Sommer i Bø NOW PLAYING Norsjø - Norges flotteste feriested NOW PLAYING Høyt & Lavt klatrepark