Reisen hit

Midt-Telemark regionen har en sentral plassering i Vestfold og Telemark og er enkelt tilgjengelig enten du velger tog, buss eller bil.

Ta toget til Nordagutu, Bø eller Lunde med 8 avganger daglig mellom Oslo , Kristiansand og Stavanger. I regionen er det gode buss muligheter fra Oslo, Bergen, Skien og TORP Sandefjord flyplass. Reisen fra hovedstaden til oss er bare en 2 timers reisevei.

Tog og buss

Til Bø, Gvarv, Lunde og Ulefoss med tog
Sørlandsbanen til Go-Ahead går mellom Oslo og Stavanger (via Kristiansand) og stopper både i Bø og Lunde med 8 avganger daglig.
Bestill din billett på VY.no eller Go-aheadNordic.no.

Til Bø, Gvarv, Lunde og Ulefoss med buss
Haukeliekspressen kjører daglig fra Oslo og Bergen til Bø.
For rutetider for Telemark anbefaler vi Telemark Bilruter.
For rutetider for Øst- og Sørlandet anbefaler vi nettsiden til Ruter# og Vestfold Kollektivtrafikk.

Bil

Veien hit med bil er ca 2 timer kjøring vestover fra hovedstaden, og ca 3 timers kjøring nordover fra Kristiansand. Her er en oversikt over avstanden fra de største byene:

Reisen til Lifjell

Lifjell er ditt nærmeste høyfjell enten du kommer fra Danmark eller du bor i det sentrale østlandsområdet. Lifjell ligger kun 12 km fra handelsstedet Bø i Telemark.

Avstander:
– Oslo 150 km
– Larvik 90 km
– Drammen 110 km
– Kristiansand 230 km

Lifjellområdet er et fjellplatå mellom Seljord, Notodden og Bø. De fleste hytteområdene ligger sentralt rundt Jønnbuområdet som er 700-800 moh. Høyfjellsterrenget er som et Jotunheimen i miniatyr med et 20 talls topper over 1100 moh.

Velkommen til Lifjell!

Farte Bestilling: Transport i Midt-Telemark

I Midt-Telemark tilbys minibuss på bestilling, hvor du kan bestille transport og bli hentet til avtalt tid. På skoledager er bussen tilgjengelig for bestilling;

  • 08:30 – 14:00 på mandag, onsdag og torsdag.
  • 08:30 – 13:00 på tirsdager og fredager.
  • 15:00 – 19:30 på alle hverdager.

Har du behov for reise i tidspunktene 07:45 – 08:30, 13:00-15:00 (tirsdag og fredag) og 14:00 – 15:00 (mandag, onsdag og torsdag) på hverdager med skole så kan du stå langs traseen som kjøres i forbindelse med skoleskyss. Du får bli med hvis det er ledig plass. Gi tydelig signal til sjåføren.

På hverdager uten skole er minibussen tilgjengelig for bestilling fra 07:00 – 19:30.
I skolens sommerferie vil det kjøre ordinær buss i rute.

Her bestiller du henting:

Ønsker du mer informasjon om Farte Bestilling, les gjerne mer på Farte.no.


Om du ikke finner det du leter etter så ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne. Du kan nå oss per e-post: [email protected] eller på
tlf: 41 45 22 29.