Image

Kurs og konferanse

Kurs og konferanse

Skal du arrangere et møte, kurs eller konferanse i Midt-Telemark eller Nome?

Hold årets konferanse, møte eller seminar i vakre omgivelser i Bø og Midt-Telemarksregionen! I Bø, Gvarv og Ulefoss finner du mange flotte steder som egner seg perfekt for kurs og konferanser. I tillegg tilbyr vi en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner i nærområdet som du kan kombinere med oppholdet ditt.

På denne siden har vi samlet alle kurs- og konferansestedene i Midt-Telemark og Nome, så ta en titt under og reserver stedet for ditt kommende seminar!


Kurs & Konferansesteder i Midt-Telemark og Nome


AARNES KAFETERIA

Aarnes Kafeteria har lokal med plass til 70 personer. Lokalet egner seg godt til møter, konferanse og seminar.

Les Mer

BREIVA GJESTEGAARD

Breiva leier ut lokaler til kurs og konferanser med plass til opptil 20 personer. De skreddersyr dagen for dere og kan tilby kurspakker med alle møtefasiliteter og deilig frokost og lunsj inkludert.

Les Mer

BØ HOTELL

Bø Hotell har alle fasiliteter du trenger for et vellykket kurs- eller konferanseopphold. Møterom og lokaler for små og store grupper.

Les Mer

GULLBRING KULTURANLEGG

Gullbring Kulturanlegg er et kulturhus som egner seg veldig godt for konferansevirksomhet og kan huse opp til 396 deltagere i storsalen.

Les Mer

LIFJELLSTUA

Lifjellstua tilbyr kurs, konferanse og selskap gjennom hele året. Her egner det seg godt for grupper på inntil 30 personer. Lifjellstua tilbyr ulike konferansepakker etter ditt / din bedrifts behov.

Les Mer

NORSJØ HOTELL

Norsjø Hotell er et hyggelig sted å arrangere kurs, møter og konferanser. Kurslokaler for små og store grupper opptil 100 personer.  

Les Mer

NORSJØTUNET

Ser du etter et lokale til noe stort som bryllup, jubileum, kurs/konferanse eller et koselig familie/vennelagstreff, er Norsjøtunet et flott sted å samles. 

Les Mer

SPISERIET ØVRE VERKET

Iblant de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket finner du Spiseriet. Spiseriet på Øvre Verket egner seg godt til kurs, konferanser og selskap. Restauranten har en kapasitet på 70 personer, samt mindre konferanserom også grupperom rundt på tunet

Les Mer