Bø Sommarland

Ta med deg familien eller vennegjengen din med på VANNvittige opplevelser i trygge og våte omgivelser i Bø Sommarland.

Skandinavias største vannpark!

 
 

VANNvittig moro for hele familien!

Bø Sommarland er skandinavias største vannpark! Her får du action mellom alt fra Magasuget til Vassføyka, Halfpipe til Mot i Brøstet, Flow Rider til Tryll, plask og lek for de minste eller om du ønsker og bare slappe av på solsengene på Bøverstranda for å nevne noe.

Blant Europas råeste
Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannaktiviteter.  Her finnes det garantert noe som passer deg. På sommarland.no kan du lese om de ulike attraksjonene og bestille billetter!


NYHET 2022:

Alexx Alexxander Show hver onsdag og lørdag fra 6. juli til 6. august i Sommarland-amfiet.

Opplev magi og shownummer du aldri har sett maken til, fylt med humor, forundring og spektakulære illusjoner!

Vi garanterer stor wow-faktor når Alexx Alexxander viser deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister. Alexx Alexxander skal også få en person i publikum til å sveve i løse luften!

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Trygge omgivelser
Bø Sommarland setter sikkerhet foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem og at selv de tøffeste skliene er trygge for alle.

25 grader i vannet
I Bø Sommarland holder vannet i alle bassenger og de fleste sklier en konstant temperatur på ca. 25 grader. Her er det altså ingen grunn for å grue seg til å hoppe i det!

Sesongkort og VIP-billetter
Med sesongkort kan du ta så mange og lange badebesøk du bare vil! I tillegg kommer du gratis inn i TusenFryd og 17 andre europeiske parker! Med VIP-billett får du din helt egne VIP plass hele dagen! Les mer om og kjøp sesongkort og VIP-billett her.

Hvordan komme seg til Bø Sommarland
Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø Stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.

Åpningstider 2022
Parken er åpen, men det er viktig at du som gjest bestiller din billett  før du ankommer parken på  sommarland.no sin egen hjemmeside. Her kjøper du billetten din til valgt dato.

  • Mor og sønn leker i bassenget

Opplev mer i Bø!

Det er masse mer å oppleve i din sommerferie når du er i Bø. Klatrepark, wakeboardbane, Telemarkskanalen, fjellturer, sykkelturer og kajakk/padling. Ta en titt her for å planlegge nærmere.