Bø Sommarland

Ta med deg familien eller vennegjengen din med på VANNvittige opplevelser i trygge og våte omgivelser i Bø Sommarland.

Skandinavias største vannpark!

 
 
VANNvittig moro for hele familien!

Bø Sommarland er skandinavias største vannpark og tilbyr et variert tilbud til store og små. Her kan du velge mellom alt fra Magasuget til Vassføyka, Halfpipe til Mot i Brøstet, Flow Rider til Tryll eller om du vil kan du slappe av på solsengene på Bøverstranda for å nevne noe.so

Blant Europas råeste
Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannaktiviteter.  På sommarland.no kan du lese om de ulike attraksjonene og bestille billetter!

Trygge omgivelser 
Bø Sommarland setter sikkerhet foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem og at selv de tøffeste skliene er trygge for alle.

25 grader i vannet 
I Bø Sommarland holder vannet i alle bassenger og de fleste sklier en konstant temperatur på ca. 25 grader. Her er det altså ingen grunn for å grue seg til å hoppe i det!

Sesongkort og VIP-billetter
Med sesongkort kan du ta så mange og lange badebesøk du bare vil! I tillegg kommer du gratis inn i TusenFryd og 17 andre europeiske parker! Med VIP-billett får du din helt egne VIP plass hele dagen! Les mer om og kjøp sesongkort og VIP-billett her.

Hvordan komme seg til Bø Sommarland
Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø Stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.

Åpningstider 2021

Det er fortsatt mange detaljer som må på plass og vi anbefaler å følge med på sommarland.no og sosiale medier. Det vil være en del tilpasninger parken må gjøre for at sikkerhet og smittevern skal bli best mulig ivaretatt for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via parkens nettbutikk. Bø Sommarland får inntil videre kun selge billetter til valgt dato for å hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag.


Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

  • Mor og sønn leker i bassenget

Opplev mer i Bø!

Det er masse mer å oppleve i din sommerferie når du er i Bø. Klatrepark, wakeboardbane, Telemarkskanalen, fjellturer, sykkelturer og kajakk/padling. Ta en titt her for å planlegge nærmere.