Bø Sommarland

Ta med deg familien eller vennegjengen på VANNvittige opplevelser i Skandinavias største vannpark!

 
 

VANNvittig moro for hele familien!

Bø Sommarland er skandinavias største vannpark! Her får du action mellom alt fra Magasuget til Vassføyka, Halfpipe til Mot i Brøstet, Flow Rider til Tryll, plask og lek for de minste eller om du ønsker og bare slappe av på solsengene på Bøverstranda for å nevne noe.

Blant Europas råeste

Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannaktiviteter, og er en av Norges mest populære aktiviteter på sommeren. Her finnes det garantert noe som passer deg

NYHET 2024

Oppgraderingen av området Te Tonga fortsetter med familiesklia HiwiHuhu!

HiwiHuhu er Bø Sommarlands første sklie der tre personer kan skli samtidig. Sammen med to andre, sklir dere ned 110 meter ansikt til ansikt. HiwiHuhu kommer latteren til å trille når du ser de andres ansiktsuttrykk i de tre sirklene ned til bunnen. Trippel moro!

HiwiHuhu betyr «svisj-svosj», og er prikken over i’en i Te Tonga – et lite stykke Syden i furuskauen i Midt-Telemark. Gled deg til en VANNvittig moro nyhet!

Utforsk Te Tonga

Kånns Tiki er en VANNvittig moro leikeplass i vann på hele 800 kvadratmeter. Plaskelandet er laget til de minste gjestene (0-10 år).

Her kan barna utforske, leike og slippe fantasien løs i trygge omgivelser. Området er fylt med nesten 100 morsomme figurer og elementer, som inkluderer blant annet et tårn med fire små sklier, et skip, vannkanoner og tippebøtte med hele 300 liter vann.

hiwihuhu, ny sklie, bø sommarland. FotoTe Tonga, Bø Sommarland. Foto

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon

Trygge omgivelser

Bø Sommarland setter sikkerhet foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem og at selv de tøffeste skliene er trygge for alle. Bø Sommarland tilbyr også Solsikkebånd.

Sesongkort og VIP-billetter

Med sesongkort kan du ta så mange og lange badebesøk du bare vil! I tillegg kommer du gratis inn i TusenFryd og 17 andre europeiske parker! Med VIP-billett får du din helt egne VIP plass hele dagen! Les mer om og kjøp sesongkort og VIP-billett her.

Hvordan komme seg til Bø Sommarland

Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø Stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland. Det finnes også mange flotte overnattingssteder i nærheten.

Åpningstider 2024

Det er viktig at du som gjest bestiller din billett før du ankommer parken på sommarland.no sin egen hjemmeside. Her kjøper du billetten din til valgt dato.