Om oss


Fruktbygda samverkeføretak ble dannet 8. desember 2014 da 13 gjestfrie bedrifter gikk sammen. Fruktbygda gleder seg daglig over et forfriskende duft - og smaksunivers basert på 500 000 tre i fruktlandskapet på Gvarv i Telemark.

Nå vil de dele dette med flere! Fruktbygdas smaker har vunnet mange priser - Norges beste eplemost, Norges beste øl, Norges andre beste skinke (av eplegris) er noen av prisene de kan vise til. Kom til Fruktbygda Gvarv og oppdag dette smaksuniverset!

Opplev gårdsliv på en hyggelig og gjestfri måte med rom for ro, nyting og sanselige opplevelser. Vi har flere hyggelige gårder som tar i mot besøk og flere større produsenter som gjerne tar i mot grupper for omvisning, fortelling og smaking. Norsjø Hotell er kontaktpunkt for Fruktbygda og hjelper til med informasjon og booking for grupper og individuelle.

Tlf. 35 95 50 00 eller mail  [email protected]

Fruktbygda SA takker for støtte og godt samarbeid: Innovasjon Norge, Fylkesmannen i Telemark, Telemark Fylkes kommune, Sauherad kommune, Telemarkskanalen regionalpark og Visit Bø.