Shopping og gårdsutsalg i Bø og Midt-Telemark regionen

Unike shoppingmuligheter

Bø sentrum har butikker for enhver smak og to sentrale kjøpesentre; Sønstebøtunet og Bøsenteret. Du finner også mindre spesialbutikker langs Bøgata.

I Lunde, oppdager du en sjarmerende gate fylt med butikker og kafeer som tilbyr utendørs servering, deriblant Victoria & Henrik. Mens på Ulefoss ligger et kjøpesenter med et variert utvalg av butikker. Det er også her du finner områdets eneste skomaker! Gvarv er kjent for sine matbutikker, bakeri og gårdsbutikker i sjarmerende Fruktbygda.

Utforsk shoppingmulighetene og gårdsutsalgene nærmere nedenfor!

Kjøpesentre


SØNSTEBØTUNET

Her finner du blant annet Cubus, Vinmonopolet, O'Learys, 1928 Sønstebø, Eurosko, Princess og mer.

Les Mer

SENTRUMSRINGEN

Sentrumsringen i Bø jobber for å gjøre handelsstanden attraktiv og levende for alle sine kunder. Et godt samarbeid og et stort fellesskap er nøkkelen til suksess!

Les Mer

Gårdsutsalg


NYHUUS GARD

I gårdsbutikken hos Nyhuus finner du mange typer eplemost, epler og plommer i sesongen, honning, saft, syltetøy, geleer, kakao, olivenolje, gaveartikler mm.

Les Mer

SIDERIET

Opplev lokalprodusert sider på Børte. Siderbryggeriet har egen gårdsbutikk – og du er hjertelig velkommen! 

Les Mer

LINDHEIM ØLKOMPANI

I gårsdbutikken til Lindheim vil du finne en rekke skatter innen smak. Det selges alt fra drikkeglass, pålegg, eplemost, cider, øl og mye mer.

Les Mer

NORDRE NES

Hos Nordre Nes lager de eplemost og eplesider, og et lite blomsterfelt med georginer og andre snittblomster hvor du kan plukke dine egne blomster i sesong.

Les Mer

LIEN GÅRD

Lien gård produserer sider, eplemost, lemonade, syltetøy og honning. Alt kan kjøpes i gårdsbutikken.

Les Mer

AKERHAUGEN GÅRD

Akerhaugen Gård – Kafé & Bakeri slår sammen alt vi vet om kafé, kaffebrenneri, bakeri, gårdsutsalg, gårdsbutikk med utsalg av norske frukt, bær og grønnsaker, kunst, kreative gaver og hjemmelagde produkter.

Les Mer

HYLLEST

Økologisk hylleblomstdrikke med hylleblomst fra Rinde Gård i Akkerhaugen, eget utsalg ved Gåra i Bø.

Les Mer

OPHEIM GÅRD

I Flåbygd i hjertet av Telemark finner du Opheim gård, som ligger idyllisk til ved Telemarkskanalen.

Les Mer

NERØ FRUKT OG SIDER

Nedre Røste Gård, plassert i solhellingen som skråner ned mot Heddalsvannet, spesialiserer seg på dyrking av økologiske epler og moreller.

Les Mer