Opplev

 
 

Lifjell er et stort fjellområde på nærmere 200 km2, som dekker store deler av kommunene Bø, Hjartdal, Notodden og Seljord.

Lifjell er kun 12 km fra Bø sentrum med god skilting og stor parkeringsplass på Jønnbu. Lifjell har et høyfjellsterreng som et Jotunheimen i miniatyr og med flere fjelltopper over 1000 moh.

Turrutene varierer i lengde og vanskelighetsgrad, til den erfarne turgåer og til familier med små barn. Se nedenfor finner du detaljerte turbeskrivelser og kart over Lifjell. Turene er godt skiltet og merket.

Fra fjelltoppene har du utsikt over Bø og Sauherad og ikke minst Norsjø. Med skyfritt vær kan du se helt Kragerø -kysten, Seljord og Kongsberg.

Lifjell er på sitt beste fra mai til slutten av oktober for vandring.


Turtips:

Øyesteinatten Jøronnatten

Opplev Lifjell


HOLLANE SETER

Hollane seter ligger idyllisk til midt inne på Lifjell. Et populært mål sommer som vinter. Servering og overnattingsmuligheter med DNT – avtale.

Les Mer

VARNDRING

Lifjell byr på flott turterreng og varierte turruter både for den erfarne og for familier med små barn.  Øysteinnatten og Jøronatten byr på nydelig utsikt over Telemark.

Les Mer

TELEMARKSFESTIVALEN

I 30 år har Telemarkfestivalen vært en arena for mangfoldig og livskraftig folkemusikk fra hele verden. Vi er stolte av å kunne by på en festival litt utenom det vanlige –en festival som gir deg unike konsertopplevelser i idylliske omgivelser.

Les Mer

TELEMARKSVEKA

Få med deg sommerens største skifest midt i Telemark 28.-29. juni. Sommarland Skifestival med verdens beste skiløpere på startstreken arrangeres i Bø og Lunde 26.-30. juni 2019, og er ett av hovedarrangementene i TelemarksVeka

Les Mer

Hvordan komme

seg til Lifjell

Bø ligger midt i Telemark, kun 2 timer fra Oslo, 1,5 time fra Larvik og 1 time fra Langesund.

Les Mer

Vinter på Lifjell

Om du foretrekker fjellet, skogen, kupert terreng eller slakke bakker vil du finne ditt hvite paradis.

Les Mer


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.