Enslig rulleskiløper i teten

Påmelding til Kanalrennet og Kanalrennet Jr er åpen! 🤩

| 2 minutter lesetid

KANALRENNET I LUNDE

Kanalrennet er et rulleskirenn for amatører, aktive og profesjonelle i klassisk stil mellom Lunde og Flåbygd langs Telemarkskanalen i regi av TelemarksVeka. Dette er sommerens store begivenhet i Lunde med flere av verdens beste dame- og herreløpere på startstreken og mye moro i sentrum! Rennet går over 25 og 50 km med start/mål i Lunde sentrum.

I 2023 arrangeres Kanalrennet for niende gang og påmelding er nå åpne på EQ Timing.

Startskuddet for rulleskirennet Kanalrennet er lørdag 24. juni. Starttidspunkter kommer. Ta med dine treningskompiser og sikre deg plass nå!

Du er velkommen til å delta enten du er en av verdens beste skiløpere, eller om du er mosjonist og ønsker å gå for å oppleve denne flotte traseen rundt Flåbygd. Norgeseliten og internasjonale stjerner stiller på startstreken, mens hundrevis av ungdom, birkebeinere og mosjonister prøver seg også på vårt spennende rulleskirenn.

👉 Meld deg på her

Vil du vite med om Kanalrennet? Les mer her
Start/målområde: Like ved Jafs i Lunde sentrum, Hovedgata.

KANALRENNET JUNIOR

Kanalrennet Junior er et rulleskirenn i fristil med start og målgang i Lunde sentrum. Kanalrennet junior  arrangeres for fjerde gang lørdag 24. juni 2023.

Rennet foregår i en spennende trasé i Lunde sentrum med start og mål på oppløpet til hovedrennet. Rulleskirennet er i fristil med start og mål i Lunde sentrum. Det er individuell start med 20 sekunder mellom startende. Det er samme start/mål og oppløp som for Kanalrennet. Alle som deltar, må ha skilisens. Type lisens velges ved påmelding.

👉 Meld deg på her

Vil du vite med om Kanalrennet Jr? Les mer her

Arrangør: IL Skade Langrenn.

Velkommen!