TelemarksVeka presenterer: World Cup 2022!


TelemarksVeka er en uke med spennende arrangementer i Telemark i samarbeid med TV2. I 2022 vil TelemarksVeka i samarbeid med Norges Skiforbund og lokale idrettslag arrangere World Cup på rulleski! Stor idrettsglede, hele Telemark på sitt beste og en rekke folkefester skal formidles disse dagene!
I 2022 satser TelemarksVeka stort og skal være vert for årets World Cup på rulleski. Hele Norges landslag og rulleskiløpere fra hele verden skal kjempe om verdenscup-seier i Bø, Lunde og Notodden siste helga i juni! Vi håper å se deg der – enten som deltaker eller publikum!

Denne uken kan du også oppleve Telemarksturnéen i sosiale medier med kjente og kjære kjendiser som besøker Telemark på sitt beste. Det hele blir avsluttet med et heidundrende show med «Sommerfest fra Telemark» på TV2!


TELEMARKSVEKA: RULLESKI

Her finner du informasjon om rulleskirenn, skiskole og World Cup arrangementet. 

Les Mer

TV2’s «SOMMERFEST FRA TELEMARK»

Det blir folkekjære artister, store hits, kjendiser og mye spennende underholdning i dette heidundrende showet i beste sendetid på TV2 fra Lunde sluse fredag 24. juni. (Bilde fra fjorårets programleder trio)

Les Mer

TELEMARKS TURNÈ I SOSIALE MEDIER

I en hel uke kan du følge kjendisene i deres oppdagelse av magiske Telemark. Reisen vil i 2022 finne sted fra 19. juni til 24. juni. (Bilde fra fjorårets turné)

Les Mer

Nyheter fra TelemarksVekaSe flere artikler


Arrangementer

Lyst til å oppleve TelemarksVeka?

I Telemark har vi plenty av aktiviteter, overnattingssteder og spisesteder for deg som ønsker å komme på besøk.

Se og lær mer om nærområdet på VisitBø.no
Få mer input på din ferie i Telemark på VisitTelemark.no