TelemarksVeka presenterer:
FIS Roller Ski World Cup 2022!


TelemarksVeka er en uke med spennende arrangementer i Telemark i samarbeid med TV2. I 2022 arrangerte TelemarksVeka i samarbeid med Norges Skiforbund og lokale idrettslag  FIS Roller Ski World Cup på rulleski! Stor idrettsglede, hele Telemark på sitt beste og en rekke folkefester ble formidlet disse dagene! Velkommen til TelemarksVeka 2023!
I 2022 satset TelemarksVeka stort og var vert for årets FIS Roller Ski World Cup. Hele Norges landslag og rulleskiløpere fra hele verden kjempet om verdenscup-seier i Bø, Lunde og Notodden siste helga i juni! 

Denne uken kunne du også oppleve Telemarksturnéen i sosiale medier med kjente og kjære kjendiser som besøkte Telemark på sitt beste. I tillegg kunne du få med deg det heidundrende showet med «Sommerfest fra Telemark» på TV2!

👉 Se hele programmet til TelemarksVeka 2022 her 


KANALRENNET
WORLD CUP

25/50 km (klassisk) rulleskirenn langs Telemarkskanalen med start/mål i Lunde sentrum under World Cup 2022.

Les Mer

SOMMARLANDSPRINTEN
WORLD CUP

Sommarlandsprinten er et rulleskirenn i friteknikk, og prolog og finaler blir gjennomført midt i Bø sentrum under World Cup 2022.

Les Mer

NOTODDEN ENERGI
WORLD CUP

Rulleskirennet arrangeres på Grønkjær Arena under World Cup 2022 og er et rulleskirenn i friteknikk over 7/10/15 km i et av Europas flotteste rulleskianlegg.

Les Mer

TV2’s «SOMMERFEST FRA TELEMARK»

Det var folkekjære artister, store hits, kjendiser og mye spennende underholdning i dette heidundrende showet i beste sendetid på TV2 fra Lunde sluse fredag 24. juni. Foto: Espen Solli/TV2 

Les Mer

TELEMARKSVEKA PARA

Vi har slått oss sammen med ParaVeka på Notodden og vil fra 2022 være nådeløst inkluderende under hele vårt arrangement. En rekke særidretter skal trene og konkurrere i løpet av uken!

Les Mer

Nyheter fra TelemarksVeka
Arrangementer

Ønsker du å bidra i TelemarksVeka?

Et arrangement på denne størrelsen krever en stor frivillig innsats. Bli med på laget!

Les mer her

NOW PLAYING Sommer i Bø NOW PLAYING Norsjø - Norges flotteste feriested NOW PLAYING Høyt & Lavt klatrepark