Årets dameweekend

| 3 minutter lesetid

Denne helgen var det damehelg med Bø & Lifjell turridning, som er et av årets høydepunkt!

Fredag

Seks latterlig fantastiske damer møttes fredag kveld i Villa Sammensurium, for å sette standard for helgestemningen. Det ble en lang treningsøkt for kjernemuskulaturen; lattermusklene.

Lørdag

Lørdagen startet med trivelig fellesfrokost, før hver og en sørget for pleie og oppsaling av sin spesielle venn for helgen.

Turen gikk med tølt og galopp langs idylliske Hørteelva, til gapahuken ved Trytetjønn. Der ble det lystig rundt bålet, med pølser og sjokoklem. 

Pølser og kaker på grill med islandshest i bakgrunnen

Hjemveien gikk blant annet over Sommarland, også den med mye tølt og galopp.

Vintertur med islandshester

Kvelden i Villa Sammensurium bød på herlig stemning og nydelig lapskaus, med hjemmelaget flatbrød ala Gøril.

Søndag

Søndag delte vi gruppen i to. Den ene gruppen nøt en idyllisk og rolig tur i området rundt stallen. Den andre en litt lengre, variert, fartsfylt, og idyllisk tur.

Tilbakemeldinger

Vi fikk noen flotte tilbakemeldinger fra damene.

Gøril: «Tusen takk igjen for en super dameweekend. Gode erfaringer, flotte turer og gode og morsomme samtaler. En unik mulighet til å slappe helt av og la dagligdagse tanker ligge på pause  Kommer igjen neste år»

Monika: «Jeg slutter meg til de andre. Det har vært en suveren helg. Man føler seg virkelig velkommen hos Siri. Vi har det så gøy og får virkelig trimmet lattermusklene på kveldene, hvor ingen tar seg selv høytidelig, og spøk og vitsing med hverandre gjør oss trygge og bedre kjent. Gøril laget supergod lapskaus til oss alle. Og sist, men ikke minst; herlige turer på hesteryggen. Dette er et flott konsept, Ragnhild.

Britt: «Vet ikke helt hva jeg kan si som ikke er sagt allerede, det er bare å slutte seg til alle superlativer og takke for en utrolig hyggelig og artig helg! For noen flotte damer altså. To kjempefine turer til hest, og ekstra takk til gjestfrie og rause Siri. Blir mer enn gjerne med til neste år!

Vi i Bø og Lifjell turridning sier tusen takk til våre trofaste og trivelige kunder, og til våre fantastiske islandshester for nok en herlig opplevelse!  Vi ser allerede fram til neste gang vi sees!

 

Vi har mange forskjellige turer, korte og lengre, for både erfarne, uerfarne og alt i mellom. Har du lyst til å bli med oss på tur kan du booke her:

Bø og Lifjell Turridning AS | Scheduling and Booking Website (simplybook.it)

Eller ring oss på tlf 904 12 603

(PS Nå er påsken like rundt hjørnet, så hvorfor ikke booke en ridetur i påskeferien, enten alene eller med familie og/eller venner)