Hoppe med føll

Endelig kom føllet vi har ventet på

| 2 minutter lesetid

For noen få dager siden kom endelig det vi lenge har ventet så spent på. Skjønne Katla fra Sverdmyr fikk et nydelig hingsteføll etter Fimur fra Selfossi som skal hete Floki fra Sverdmyr.

Vi som var i stallen den dagen føllet hadde dato var selvsagt kjempespente, men Katla så ikke ut som hun hadde det så travelt med å få ham ut. Hun sprang og hoppet ute på beitet, og så ut som hun koste seg. Utpå kvelden skulle vi gå bort for å sjekke igjen, og da hadde føllet akkurat  kommet ut.  Katla og føllet måtte få ro og fred, så vi satte oss på god avstand for å følge med på at alt gikk bra, og ikke minst for å få med oss denne fantastiske opplevelsen.

Mørkebrunt føll

Nydelige Floki

Alt gikk strålende, Katla vasket han ren, han fikk raskt stablet seg opp på de lange bena sine, og han fant etterhvert juret og fikk i seg melk. Han fant også raskt ut at han kunne gjøre noen små hopp, og alt dette skjedde på ca 1,5 time. Naturen er fantastisk.

Nå koser han seg ute på beitet sammen med mor om dagen, og absolutt alt er nytt og spennende. Det blir morsomt å følge ham videre.

Mørkebrunt føll

Floki fra Sverdmyr