Galopp gjengen kommer igjen.

| 2 minutter lesetid

Galoppgjeng til Hørte!

For andre år på rad hadde vi en fantastisk galoppgjeng fra Tønsberg med oss i september. Gjengen består av seks spreke, flotte og humørfylte damer, som ble kjent gjennom felles interesse og arbeid med galopphester i ungdommen. Etter at de la den aktive galoppkarrieren på hyllen, har de møttes årlig på ride-weekend på ulike steder. Høsten 2022 fant de for første gang veien til oss.

Våre fantastiske islandshester sammen med våre interessante og spennende naturområder vant hjerter, og allerede ved rasten lørdag booket de seg inn igjen for i år.

           

De fikk samme hester og turledere som i fjor, så grunnlaget var lagt for å gjenta suksessen. Fredagen la vi ut på en latterlig, trivelig, stemningsfull og fartsfylt langtur, Roheim rundt, i nydelig høstvær.

Runden byr på lange fartsstrekker langs Hørte elva, spennende svaberg, stemningsfulle myrer blant trærne, urskog og trange «juv», idylliske vann, og en  liten foss, samt fantastisk utsikt over Lifjell, Bø og Norsjø.

Allerede rundt bålet ved rasten bestemte de seg for å komme på ridekurs, for å lære mer om islandshestens fantastiske gangarter. Dette slik at de kan få enda bedre opplevelser på fartsstrekkene neste høst, ja for de har allerede bestemt seg for at de kommer tilbake neste høst.

 

Lørdagen var vi klare for halvdagstur, med spennende klatring og fartsstrekker opp «bakveien» til Dyrruddamtjønn, hvor vi koste oss med lunsj, før vi vente mulene mot stallen igjen.

Vi ser fram til å få gjengen tilbake på kurs, og til de kommer neste høst for å praktisere sin nye tølt- kompetanse 😉

Det heter seg at en gang er et uhell, to ganger en gjentakelse og tre ganger er en vane!

Ja takk til den vanen, vi gleder oss allerede!

Takk for denne gangen damer, fra Ragnhild og Gry! OgVi gleder oss allerede til neste helg dere kommer.

 

 

De sier selv:   -Supre hester og enda bedre turfølge, Hilsen oss .

–  Årlige drømmehelg med jentegjengen på hesteryggen, Turen blir tilpasset rytterens ferdigheter, bare snakk med Ragnhild.