Andrea

Hvordan Andrea tenker om å være forrytter hos oss.

| 2 minutter lesetid

Forrytter hos Bø og Lifjell turridning

Hvordan det er å være forrytter                   

Jeg er forrytter ved Bø og Lifjell turridning og koser meg veldig i stallen med både to og firebeinte. Det er et fint miljø i stallen blant forrytterne og god stemning. Vi er forståelsesfulle ovenfor hverandre hvis noen er slitene eller har en dårlig dag, og støtter hverandre uansett hva. Vi er flinke til å motivere hverandre og gir det vi har. Vi kan også gi hverandre konstruktiv kritikk uten krangel, og spør hvis vi ikke forstår, eller hvis noe er uklart.                                                                                            Andrea

 

Hvordan det er å ha stallhelger

Det hender vi også har stallvakt vi helgene, noe so jeg personlig syntes er superkoselig. Da er vi i stallen fra fredag til søndag og sover der. Vi gjør stall oppgaver på dagen og rir og er inne med varme omen på og drikker kakao og koser oss om kvelden. Hender vi bestiller pizza fra pizzabakeren også. Vi bruker tiden på å kose oss med hverandre og hestene, noe vi alle blir veldig glad av å gjøre.

 

Hva gjør det med meg (ansvar, arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver, og hester og ri)

Det å ha Bø og Lifjell turridning er noe jeg er evig takknemlig for. Jeg har lært mye om hestene og meg selv ved å være forrytter her. Jeg har også ADHD og det er super bra for meg og kunne være et rolig sted hvor jeg bare kan oppleve den terapien fra hestene hver dag jeg er i stallen. Jeg har fått venner for livet og en haug med støttespillere, som bryr seg om meg og hvordan jeg har det. Det er en del ansvar man får som forrytter, Du har et ansvar for å møte opp når du har sagt det, eventuelt informere om du ikke kan, du har ansvar overfor hestene og deg og dine oppgaver. I tillegg har vi de fantastiske hestene våre. De er gode som gull, og alle har vær sin kule personlighet. Det er aldri kjedelig rundt dem, det er alltid fart og spenning. Vi har alle delt mange lattere på grund av hestene. De er gode på tur og AMAZING på fjellet. Du kan ha turer med fantastisk tølt, episk galopp, og morsomme overraskelser. Det er noe vært å oppleve.