Mange spennende nyheter på gang i 2023.

| 2 minutter lesetid

Tenk at det  er åttende sesong vi holder på. Må bare takke alle våre nye og trofaste kunder at dere bruker oss så mye som dere gjør.  Vårt motto er at de aller fleste skal kunne prøve å være med hest eller bli med oss på tur. Å komme seg ut i naturen på hest er noe helt eget.

Jeg prøver hvert år å komme med noen nyheter og ikke minst finne ut av hva kundene ønsker seg. Selvfølgelig har vi jo mye allerede dere vil ha, men det er noe med å gi dere nyheter og ennå flere minner underveis.

Året 2022 skulle bli et år som skulle gi oss mere kunnskap, erfaring oh ikke minst etterutdannelse med kurs. Dette vil jeg si at vi har fått til, men tenker også at dette blir også et av målene i 2023. Vi har  fått mere kunnskap om hest i psykososialt arbeid og hvilken nytte dette har for uendelig mange folk på forskjellige måter. Men året 2023 blir også det året vi satset mere på overnattingsturer for alle nivåer og priser. Etter en lang høst med mye møter, tenking, nye samarbeid har vi nå det meste klart. Selvfølgelig noen ting igjen.

Jeg vil med dette ønske dere et riktig godt nytt år og bli med oss på nye spennnende turer i 2023.

 

Se vår kalender på facebooksiden vår Bø og Lifjell turridning.