fotokollage hest og glamping

Nyheten «hest og glamping» i helgen

| 3 minutter lesetid

Unik kombinasjon med hest og glamping

 

glamping telt

 

to islandshester foran foss

I helgen arrangerte vi vår første «hest og glamping» tur, og den ble særdeles vellykket.

mat

Nydelig mat og utrolig god service og luksus på tur.

Kaffe servert på sengen også.

 

Hest og glamping

Vi vil gjerne dele de flotte tilbakemeldingene vi har fått fra våre turdeltakere:

Britt

«Glampingtur med hest anbefales! Vi hadde en superfin tur med latterlig god stemning, flott natur og ikke minst fantastisk mat på Breiva Gjestegaard og Glamping! Vertskapet der tok imot med åpne armer, varme safaritelt og super service. Et fredelig sted med skikkelig god atmosfære. Blir mer enn gjerne med igjen!»

Gry

«En magisk helg! Fredag møttes en liten men flott gjeng smilende damer, med ett felles mål: Å teste ut et nytt turkonsept. Ri til Breiva Gjestegaard og Glamping, for å kombinere bevertning og overnatting i safaritelt, med rideturer. Vi hadde gledet oss i flere måneder, og forventningene var skyhøye!! Likevel ble de innfridd, og og vel så det. Servicen, bevertning, og ikke minst atmosfæren var fantastisk! Litt munngodt ved den lune varmen fra ilden i ovnen i vinterhaven, mens vi ventet på middagen. Middager som var en fryd for både gane og øyne. God nattesøvn i sengene i safaritelt, før kaffe på sengen og en delikat og nydelig frokost, i stemningsfulle omgivelser i låven. Deretter salte vi våre trofaste og vakre islandshester, og hadde en uforglemmelig fartstur under blå himmel i Årmotdalen. Før det bar tilbake til Breiva, for en god dusj og nok et fantastisk måltid. Samt nok en trivelig kveld med gode historier og mye latter. Etter frokost søndag, gikk ferden tilbake til Stall Sverdmyr under blå himmel, langs Hørteelva. Alle var enige om at dette MÅ inn i det faste tur programmet. Så, vil du være med på denne unike opplevelsen i uke 17 neste år, må du sette av datoen og melde deg på tidlig. Det er kun åtte plasser, og kun fire er ledig, for alle vi skal med igjen neste år!! Takk for turen, den var på alle måter perfekt for både kropp og sjel!

Monika

«Dette har vært en helg så perfekt. Spreke islandshester som i gull er verdt sin vekt. Og Breiva gjestegård og glamping er jo så flott. Fine telt, trivelige omgivelser og mat som smakte himmelsk så godt. Om vertskapet er det bare godt å si. De yter en service som står til terningkast ti. Dette var turen for latter og smil. Og på hesteryggen gjorde vi unna noen mil. Vi følte på glede og samhold hele helgen lang. Og på hjemveien var det superlativer og latter som overdøvet islandshestens gang.»

Om dette hørtes ut som det kunne være noe for deg, eller kanskje en kjempeflott gave, så har vi  en ènnatts tur til høsten og en weekend om et år.

Book din tur her: Bø og Lifjell Turridning AS | Scheduling and Booking Website (simplybook.it)